1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Het Gesprek wil in 2010 starten met HDTV

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door propper, 4 nov 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Het lijkt er steeds meer op dat volgend jaar de definitieve doorbraak van HDTV aanstaande is. Belangrijke sportevenementen zoals de Olympische Winterspelen in het Canadese Vancouver en het Wereldkampioenschap voetbal in Zuid Afrika spelen hierbij een belangrijke rol.
  Ook in Nederland gaan steeds meer zenders die nu in SD kwaliteit te ontvangen zijn de overstap maken naar HD. Inmiddels zijn de kanalen RTL7 HD en RTL8 HD van RTL Nederland gelanceerd. In het voorjaar van 2010 sluiten hierbij de zenders RTL4 HD en RTL5 HD aan. SBS Broadcasting start naar verwachting nog dit jaar met Net5 HD, In 2010 volgen dan de overige zenders SBS6 HD en Veronica HD.
  Maar ook kleinere themakanalen willen in 2010 de overstap maken naar HDTV. Zo laat Ruud Hendiks van Het Gesprek in het blad Footprint van Astra Benelux weten dat het streven van de televisiezender is dat men in 2010 gaat starten met HDTV. “Je moet niet in het verleden leven, het is veel leuker om in de toekomst te kijken” laat Hendriks in Footprint opschrijven.

  Bron: TotaalTV

  Link: http://www.totaaltv.nl/?action=nieuws&id=2545
   
 2. Laat ik nou net vorige week ergens gehoord hebben dat de NOS niet van plan is om de Winterspelen in HD door te geven...:cry:
   
 3. Gelukkig hebben we Eurosport HD nog. Die zenden de winterspelen wel uit in HD.
   
 4. Als dit echt waar is dan is de NOS een omroep onwaardig.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 5 nov 2009
 5. Boycot de NOS

  Ik ga zeker de winterspelen op eurosport HD bekijken. Werkelijk belachelijk dat de NOS dit evenement niet in HD gaat uitzenden. Het prettige is dat ik veel mensen ken die ook van plan zijn de winterspelen op Eurosport HD te bekijken. Er zijn dus steeds meer mensen die veel belang hechten aan uitzendingen in HD.
   
 6. Gelukkig zit Eurosport HD bij alle aanbieders behalve UPC in het basispakket. Dus velen kunnen van de winterspelen genieten in High Definition.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina