1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Windows 7 VS F-Secure?

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door cra1n, 4 nov 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ziggo internetbeveilinging

  Update: Nou Ik heb ziggo internetbeveiliging netjes weer opgezegd via de telefoon, En ( ik zeik niet !!!) ik moet zeggen het is gewoon netjes opgelost het abbonnement wordt netjes over 2 mnd stopgezet ( eerste 2mnd is gratis )Daar heb ik ook netjes een brief van gekregen. Ik had ook per mail een vraag hierover gesteld en ja hoor binnen 2 dagen een hele nette mail terug van Ziggo met inderdaad het antwoord dat het nog niet werkt met windows 7 maar dat ik het dan evt nog 2 mnd zou kunnen testen.
  MAW. ik vind Ziggo een zeer goede provider , bellen internetten en hdtv het werkt eigenlijk altijd. Ook de helpdesk vind ik prima.
  Ik wacht gewoon even tot dat ze wel een ondersteunende internetbeveiliging hebben voor windows 7.
   
 2. tipje, als je vaak je pc opnieuw installeerd. Maak een image na fresh install en je hebt het gezeik niet met f secure. En je hebt binnen 5 minuten een verse windows
  Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/31.0.015; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
   
 3. In deze situatie maakt het niet uit, maar sysprep werkt niet onder Vista. Dus als je die image op een andere Vista-pc wil zetten gaat dat niet lukken met ghost.
   
 4. Ik gebruik Driveimage ( symantec )
  en had goede ervaring met de acronis producten

  maar Ghost maakt toch gewoon een 1 op 1 copie van de harddisk, geen sysprep nodig ?
   
 5. Als je de image op dezelfde pc terugzet niet nee, maar wel als je de image op een andere pc wil zetten heb je wel sysprep nodig. En dat werkt niet onder Vista, zoals wij ondervonden toen mijn man voor zijn eigen bedrijfje 30 Vista laptops moest installeren. Daar heb ik hem toen nog mee geholpen, met eerste keer opstarten en updates en alles erbij waren we 3 uur per laptop kwijt :?
  Acronis schijnt idd fijn te zijn, zelf geen ervaring mee. Schijnt wel teveel opties te hebben though.
   
 6. veel opties maar je hoeft ze niet allemaal te gebruiken, maar waren de laptops allemaal verschillend dan ?
  Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/31.0.015; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
   
 7. Volgens mij niet, maar sysprep was wel nodig blijkbaar. Ik heb enkel de instal van die dingen gedaan; m'n man weet er meer van, was eigenlijk zijn opdracht, ik heb enkel geholpen.
   
 8. Als het er 30 waren, zal het te maken hebben met policies en machtigingen, en tenaamstellingen ( netwerk / domein )
  Maar ook de licentiecode's zullen allemaal moeten worden ingevoerd :)
  dan is inderdaad een 1 op 1 image niet te doen

  maar voor thuiswerk is het goed te doen, met ghost en zijn companen
   
 9. kan je ook achteraf doen toch, maar dat werkt meestal alleen als alle 30 dezelfde config hebben.
  Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/31.0.015; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
   
 10. Ziggo FS9 beschikbaar.

  De ZGV ontving bericht dat sinds afgelopen Vrijdag (13/11) versie 9 van F-Secure beschikbaar is op de Ziggo server voor download. Deze versie is Win7 compliant. Dus als je met problemen zit zou je die zelf nu ook moeten kunnen downloaden.

  Volgende week Dinsdag en de maandag daarop worden 2 testbatches naar de klanten uitgerold.

  Als dat goed gaat dan volgt de uitrol in principe vanaf 30 november tot half december in batches naar wat meer klanten, resp. op iedere Maandag en Woensdag. Daarna wordt de rest dagelijks uitgerold.

  Zodra je je PC aanzet en je komt in aanmerking krijg je een popup van FS waarin gevraagd wordt of je wilt upgraden naar Internetbeveiliging van Ziggo versie 9. De upgrade wordt na akkoord van de voorwaarden vervolgens automatisch geïnstalleerd.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina