1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Directie Ziggo

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Rabian, 4 nov 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik mag toch hopen dat de directie al eerder even intern bij de helpdesk gechecked had. En dan kan het geen verrassing zijn geweest. Alle klachten in de Radar uitzending komen de regelmatige bezoeker van dit forum nml erg bekend voor.

  Blijf dus bij slechte voorbereiding. Je weet dat Radar boeven zijn en wat je kan verwachten. Zeker na alle eerdere Ziggo uitzendingen van Radar. Wees daar dan op voorbereid.
   
 2. Ze zullen ongetwijfeld op de hoogte zijn van klachten die bij de helpdesk binnenkomen. Maar de HD kan niet zien welke klachten er worden doorgezet naar Radar. Daar komt bij dat zo'n 20% van de bij Radar binnen gekomen klachten nooit bij Ziggo zelf gemeld zijn. Die mensen zijn direct naar Radar gegaan.
   
 3. Lekker slim van ze... zonder het te melden direct naar Radar :schater:
   
 4. En Radar checkt dat ook niet ff ofzo...
   
 5. <cynisme mode>
  Oh je! De schande! Naar Radar gaan zonder het aan Ziggo te melden!
  </cynisme mode>

  Sorry, maar op welke planeet leef jij? Sinds wanneer moeten mensen toestemming vragen aan Ziggo om Radar te mailen?

  Gaf al eerder aan dat Radar mailen (helaas) veel effectiever is gebleken dan Ziggo mailen. Waarom zou je dan ├╝berhaupt nog de frustatie op je afroepen van de Ziggo helpdesk bellen? Kun je beter meteen Radar mailen.

  Maar dat neemt niet weg dat alle klachten die in de uitzending waren generiek neerkomen op 2 of 3 klachten die allang bij de directie bekend moeten zijn. Daarvoor hoef je echt niet elke individuele klachten te kennen.

  (overigens: ik bedoel dit niet om je persoonlijk aan te vallen. Waardeer het absoluut dat je hier post en je mening geeft).
   
 6. Dus men hoeft geen klacht in te dienen bij Ziggo zodat het bekend is? Dan heeft men ook geen recht van spreken...

  Waar ga ja als eerste naar toe als je klachten hebt?????
   
 7. Ik zeg toch niet dat mensen eerst toestemming moeten vragen. Radar is een uiterste stap om heen te gaan, dat doe je als je er met het betreffende bedrijf (in dit geval Ziggo) niet uitkomt. Als je een klacht bij Kassa of de Consumentenbond deponeert checken zij dat ook. Blijkt dan dat je nooit het bedrijf zelf de kans hebt gegeven het op te lossen, dan nemen ze je klacht niet in behandeling en schoppen ze je door naar het bedrijf. Vind het heel slecht dat Radar dat kennelijk niet doet. Je vergeet dat er genoeg mensen zijn die *wel* tevreden zijn na contact met de helpdesk. Helaas zijn er teveel die dat niet zijn...
   
 8. Je kunt het ook omdraaien. Van die klachten, bij radar, is dus 80% wel bekend bij onze kabelboer en heeft daarin (blijkbaar) een wanprestatie geleverd en desondanks was de directie slecht voorbereid, terwijl het anders had kunnen zijn want ze hadden die informatie beschikbaar kunnen hebben.

  Gert.
   
 9. Daar heb je gelijk in. Al bestond nog eens 20% uit dubbele klachten. Blijkbaar doet Radar z'n huiswerk ook niet heel goed. Ik ben met je eens dat de directie op de hoogte had moeten zijn van de klachten. Denk dat ze dat ook wel zijn, maar natuurlijk niet van de details van elke specifieke klacht. Vergeet niet dat Radar er een sport van maakt om mensen van beklaagde bedrijven zo onfortuinlijk mogelijk in beeld te brengen. Alle klachten die je daar zag zijn ter plekke opgelost; daar heeft Radar verdacht weinig aandacht aan besteed.
   
 10. Dat die klachten (achteraf helaas) opgelost zijn geloof ik onmiddelijk. Maar tijdens die uitzending dacht ik even een soort van spontaan opkomend autisme (beperkingen in de sociale interactie, de communicatie en zich steeds herhalend gedrag) te zien toen ik de reacties hoorde van de directie van onze kabelboer op vragen van hun klanten. Met andere woorden, de verschenen directieleden van onze kabelboer bleken geen idee te hebben over de hoeveelheid & diversiteit van de problemen die er waren en zijn.

  Gert.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina