1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Samsung SMT-H3102D (ITV/HDTV/VOD) leverbaar

Discussie in 'Samsung SMT-H3102D (HDTV/VOD)' gestart door CeeS, 4 nov 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Zat al een tijd te wachten op de nieuwe samsung ontvanger, nu zit er geen PVR in.
  Wanneer komt er nou eens een goede HD PVR met ITV ontvanger op de markt?

  Blijf mijn oude 360 maar gebruiken.
  Deze doos is m.i. een complete misser van Samsung :sad:
   
 2. Jammer dat je dat woordje 'goede' er tussen zet, anders had ik kunnen zeggen:
  die is er al, de Cisco
   
 3. ethernet poort

  Word dit wederom een teleurstelling? Qua specs heeft de ethernet poort op de ontvanger een ondersteuning van 10/100mbit. Wat als de snelheidsverhoging tot 120mbit uitgevoerd is? Firmware upgrade? nieuwe samsung koffiemolen? kan deze snelheid toch wel aan of helaas pindakaas?


  Iemand enig idee?
   
 4. De modem in een interactieve ontvanger is niet bedoeld voor internet. Het maakt dus helemaal niet uit als deze geen 120Mbps ondersteund. Voor internet krijg je altijd een apart modem.
   
 5. HELP! Cisco ontvanger vs Samsung

  Hallo,

  Help, ik heb een alles-in-1 pakket besteld en heb bericht gekregen dat de Cisco ontvanger niet meer leverbaar is. Nu heb ik bericht gekregen dat ik nu een Samsung ontvanger kan bestellen. Met deze ontvanger kan ik geen programma's opnemen. In april zouden de Cisco ontvangers weer leverbaar zijn. Wat is verstandig? Wachten tot april of een Samsung bestellen.

  Bedankt,
  Groet,
  Re Cover
   
 6. Kan iemand mij uitleggen waarom nu via Ziggo de Samsung 50 euri duurder is (149,-) dan de Cisco (was 99,-) terwijl hij dus geen PVR functie heeft... :?:
   
 7. ja, dat vroeg ik mij ook al af..
  Moet tot april (!) wachten op de Cisco, maar kan nu ook al de Samsung krijgen voor hetzelfde geld.. volgens mij is het alleen geen vergelijkbaar alternatief. Heb wel een HDD recorder dus kan wel programma's opnemen maar heb ook geen zin aan nog een apparaat... ieman advies?
   
 8. Ik zit ook een beetje rond te neuzen over wat de mogelijkheden zijn qua interactieve tv en via de site van Ziggo wordt je nou niet echt veel wijzer. Veel onduidelijkheden/tegenstrijdigheden.

  Ik ben gewoon op zoek naar interactieve tv plus dat ik op wil kunnen nemen.

  Maar als ik het goed begrijp is dit op dit moment dus alleen mogelijk met de Cisco en is dit apparaat niet zo'n succes?

  Wat ik me ook nog af vroeg: als je niet kunt opnemen maar wel kunt kiezen voor 'uitzending gemist', hoef je toch in principe niet op te kunnen nemen? (je kan het immers toch gewoon terugkijken?) Of zit ik nu helemaal verkeerd te denken?

  Bovendien ben ik er ook nog niet helemaal uit hoe het nu zit met de prijzen van de Samsung, via Ziggo betaal je E 359,- en bij de S&F zie ik dezelfde voor E 199,-. Is dit exact hetzelfde apparaat/pakket of moet je bij die van de S&F nog van alles bijkopen (kabels, versterker, e.d.)?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina