1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

UPC reclame?

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door maceddy, 3 nov 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Tweede mogelijkheid is dat Ziggo niet meer betaalt voor de ad insertion maar UPC wel.. dan krijg je gewoon de UPC reclames te zien.
  Iedereen moet bezuinigen en aangezien je hier toch nog geen UPV kunt nemen in het Ziggo gebied verliezen ze er ook geen klant mee als UPC hier adverteert.
   
 2. Nu nog niet maar als per 1-1-2010 de kabel opengebroken wordt kun je wellicht UPC ontvangen in het Ziggo-gebied en andersom. UPC neemt misschien het voortouw door (vooral ontevreden) Ziggo-gebruikers alvast warm te maken voor UPC?
   

 3. Nee, dat gaat niet gebeuren, dat is althans niet voorzien in de (bezopen) plannen van de OPTA die er nu liggen om derden toegang te geven tot de netwerken van UPC en Ziggo, en dan alleen voor een analoog (basis)pakket.
   
 4. Jammer, maar goed het begin is er een waarom zou dit over pakweg 5 à 10 jaar niet toch kunnen. Bij de elektriciteitsvoorziening is dat ook gelukt en tot voor kort was @Home toch ook nog een onderdeel van Essent:!:
   
 5. Ja, vast wel, maar voordelen voor de consument zal dat niet opleveren. Bij de stroomvoorziening is de consument er ook niet op vooruit gegaan. Wel zijn er vaker dan vroeger storingen (onderbrekingen) in de stroomvoorziening.
   
 6. De 'bezopen' plannen van de opta hebben ook betrekking op het digitale pakket naast het analoge. Dat is hier door anoniem bevestigd.

  Zie: http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showpost.php?p=198744&postcount=2

  Gert.


   
  Laatst bewerkt door een moderator: 6 nov 2009
 7. Of in de "Riparius Stijl" nee dat heb je al weer fout,je aannames zijn alweer verkeerd,je hebt het weer eens niet begrepen en niet goed gelezen dat het ook voor digitaal geldt.
  http://www.opta.nl/nl/actueel/tv-kabel/

  "OPTA gaat de kabelmarkt openstellen zodat meer bedrijven hun tv-pakket en/of digitale diensten kunnen aanbieden. Zo groeit de concurrentie en krijgt de consument meer keuze op de kabel "
   
 8. :schater:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina