1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

OSD ondertiteling uitschakelen

Discussie in 'Samsung DCB-H360R (HDTV)' gestart door frankkuin, 2 nov 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik krijg de ondertiteling via Teletekst OSD bij digitale televisie niet uitgeschakeld. Deze is zomaar verschenen. Waarschijnlijk heeft mijn dochter deze per ongeluk ingeschakeld, maar ik krijg deze niet meer uit. Heeft iemand een suggestie, het kijkt namelijk niet prettig. Ik gebruik een Samsung DCB-H360R digitale ontvanger.
   
 2. GolfTouch

  GolfTouch Forum Member

 3. Help

  Ik heb sinds gister ineens hetzelfde! Krijg hem echter niet uitgeschakeld. Het lijkt ook niet echt op standaard ondertiteling maar wisselt steeds tussen gele letters en witte letters. Ook is het volgens mij alleen met live uitzendingen, tenminste de vertaling verschijn net en kleine ractie na het gesproken is en zit nog vol met fouten.
  Tot nu toe lijkt het alleen het geval te zijn op NL 1,2,3,. Via de afatandsbediening krijg ik hem niet uitgeschakeld, en in het menu kun je alleen default OSD talen kiezen, maar hem hier niet uitzetten.

  Iemand een oplossing?!
   
 4. GolfTouch

  GolfTouch Forum Member

 5. Dit had ik ook ineens vandaag.. ik had al mijn kinderen op de kop gegeven dat ze op knopjes hadden gedrukt. Wel vreemd dit :shock:

  Je kunt het makkelijk weer uitschakelen via de originele afstandsbediening, knopje subtitels.
   
 6. Ik heb de oplossing gekregen van een collega. Je kiest op je afstandsbediening voor text, daarna kies je subtitle dan kan je via de pijltjes toets kiezen voor uit, afsluiten met o.k.
   
 7. Zojuist met Ziggo gebeld want ik krijg het niet weg met de optie subtitle. Volgens Ziggo een probleem van Samsung, wat nu? Zeer irritant en geen zicht op de oplossing
   
 8. Ik heb deze ondertiteling ook sinds een paar dagen. Ik heb het kunnen oplossen door een paar keer subtitle in te drukken tot het menu DVB Subtitle Language verschijnt. Als je hier "uit" kiest dan is het probleem opgelost.
   
 9. ondertiteling Doven op HD-zenders NED

  Oplossing: via "menu" op afstandbediening digitale decoder (linksonder knop volume verlagen). Kies SYSTEEM - MEDIA INSTELLEN en zet de AUTOMATISCHE ONDERTITELING op "Uit". :frons:
  Volgens mij is dit na de laatste software-update automatisch ingeschakeld....
   
 10. klopt, ik had het hier ook. het is ondertiteleing van teletextpagina 888(doven en slechthorenden) als je de DVB subtitles op uit zet is het inderdaad verholpen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina