1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Einde Analoge tijdperk ?

Discussie in 'Analoge TV - Algemeen' gestart door abloem, 2 nov 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Wat jij zegt is dus dat we iets maar niet moeten doen, omdat er bedrijven zijn die zich niet aan de wet wensen te houden tenzij te vaak in Radar moeten komen opdraven ???


  Ik zeg wetgever, ga eens wat actiever achter die bedrijven aan die zich niet aan de wet houden.
   
 2. Het in een zin noemen van bedrijven die zich niet aan de wet houden met als voorbeeld hoe vaak ze in Radar komen opdraven?

  Ik snap niet dat bedrijven zich nog leven voor de praktijken van Radar. Het idee van het programma is goed, het word alleen bar slecht uitgevoerd. Radar doet er alles aan om datgene te laten zien wat ze willen laten zien, en dat is vooral een erg slecht presterend bedrijf, want dat levert kijkcijfers op.

  Ik ben het op een aantal punten met je eens, maar hier verlies je geloofwaardigheid. Radar is geen indicatie hoe slecht een bedrijf is, of een onderbouwing voor een bewering. Radar is allerminst objectief, dus als je een voorbeeld wilt onderbouwen gebruik dan een andere bron dan Radar.
   
 3. Tja om nog maar te zwijgen over het feit dat veel radar klachten gewoon ongegrond zijn. In die laatste uitzending hoorde je een oud vrouwtje klagen dat NL1/2/3 niet goed te ontvangen waren :roll:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina