1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Oproep: testen Software (3)

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door anoniem, 2 nov 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Zal ik doen als het weer voorkomt (nog niet het geval geweest)...
   
 2. Het aangaan om 06:00u heeft te maken met dat het TV-geheugen automatisch wordt geupdate met kanalen die voorheen niet beschikbaar waren. Dit is normaal.
  Deze update vindt elke ochtend om 6 uur plaats.
  Als u niet wilt dat de kanalen op uw TV automatisch worden geüpdated, kunt u de functie CHANNEL UPDATE IN STANDBY (Zenderupdate in stand-bymodus) in het menu SETUP (Configuratie)>INSTALLATION (Installatie)>CHANNEL INSTALLATION (Installatie zenders)>CHANNEL UPDATE IN STANDBY (Zenderupdate in stand-bymodus)> in de modus OFF (Uit) zetten.
   
 3. Dag later exact hetzelfde verschijnsel bij aanzetten TV (via zijkant).
  Had niet op de AB geklikt. Wederom geen Live View 1 DVB Descramble Service, alleen de DVB EMM Service. Alleen de Monitoring waarde was een fractie iets anders:

  Status Softcell Service
  0x0 EMM 1 DVB EMM Service
  Algemene service status:
  D100-5 DVB EMM serice OK
  Interne status: D100-5
  EMM source: 0x0000 D100-6
  Monitoring: ( 6) 0035 02 7c 00 00 00 00

  Ook nu uit/aanzetten via standby op AB blijft het zelfde probleem.

  Wederom moest nogmaals de TV uit/aangezet via knop zijkant TV. Dan verschijnt kort melding 'gecodeerd' en daarna weer alles OK.

  Kortom mijn probleemomschrijving:

  - 0x1 Live View 1 DVB Descramble Service start soms niet op bij aanzetten TV. Resultaat: overal 'gecodeerd programma', now/next verschijnt wel, geen DVB Descramble Service in Status Softcell Service. Workaround: TV uit/aanzetten via knop zijkant (via AB naar standby en weer aan is niet voldoende).
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 10 nov 2009
 4. upgraades alleen op hogere versienummers

  FW 66 over 58 heen met USB werkte bij mij wel gelijk. Dit was ook de reden dat ik de onofficiële 66 er niet meer op gezet heb. Jaren terug was dat ook mijn ervaring met de FW van mijn Philips DVD 950 speler. Voor het veranderen, lees regiovrij maken en functies vrijschakelen). Maar deze LCD-TV's laten zich gelukkig wel downgraden, die DVD spelers moest je steeds een hoger, veranderd filenummer via een CD (USB was er toen nog niet voor) toevoeren, ook voor downgrades. Let's make things better werkt dus.. Wel altijd die FW-file "in de root" installeren, ik heb zelfs de stick helemaal leeg gehaald en geformatteerd. Better safe than sorry :grin:
   
 5. Zoals aangegeven staat dit uitgeschakeld: "Dit terwijl ik de setting "zenderupdate in standbystand" heb uitgeschakeld."

  Groeten Gerard
   
 6. Dit klinkt als waardevolle informatie waar Philips wat aan heeft bij het zoeken naar een oplossing van het 'gecodeerd programma' probleem.
  Anoniem, wordt deze info doorgesluisd naar Philips?
   

 7. Toen ik vanavond de tv aandeed kreeg ik na een poosje de melding 'sofware update beschibaar' Blijkbaar neemt de tv af en toe contact op met de philips site.

  Ik heb deze toch maar geinstaleerd, vind de now/next balk en op elk kanaal teletekst toch wel handig.

  Tot op heden nog geen gekke dingen gebeurt. Maar heb toch nog vrees....
   
 8. dat is nog steeds zo. Om 06:00 voert het toestel een controle uit op netwerkaanpassingen.
   
 9. ik moet het eerst reproduceren en gelogd krijgen via de debug interfaces om duidelijke te krijgen of het veroorzaakt wordt door de CAM of de TV.
   
 10. Bingo! Bedankt, we hebben beeld. Basis zaken lijken te werken. Ik meld me wel indien er bijzonderheden zijn. :thankyou:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina