1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Oproep: testen Software (3)

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door anoniem, 2 nov 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ja, daar is geen speld tussen te krijgen natuurlijk :)
  Bedankt voor je info!
   
 2. Voor de volledigheid: Op onderstaande locatie vind je een overzicht van de hoeveelheid EPG data zoals die op 3 oktober van dit jaar werd verzonden. Aan de eerste en laatste Schedule events, voor nagenoeg alle kanalen van 03/10/2009 tot en met 06/10/2009, kan je afleiden dat er voor 4 dagen aan EPG wordt verstuurd. De Schedule EPG data wordt gebruikt voor het maken van het volledige EPG overzicht in TV's en ontvangers. De Present/Following EPG data wordt gebruikt voor de Now en Next EPG informatie in de in informatie balk die getoond wordt tijdens het zappen.

  http://gathering.tweakers.net/forum/list_message/31632926#31632926
   
 3. Ziggo verstuurd op dit moment 4 dagen EPG, omdat meer dan 4 dagen EPG aanbieden een probleem oplevert voor de Samsung en Panasonic boxen. Voor de Samsung wordt een zoveelste versie getest en voor Panasonic is het wachten op een defintief contract met een nieuwe subcontractor voor het aanpassen v/d software.

  Philips zal echter niet meer dan 4 dagen EPG presenteren, omdat men anders het aantal services posities in de EPG niet kon uitbreiden naar 170 zenders.
   
 4. Wil je de volgende keer specifiek de softcell status informatie posten ? Dit vormt de belangrijkste informatie. De andere schermen hebben voor t.a.v. ge noemde probleem niet zoveel betekenis.
   
 5. 37pfl9604H12 .66 Neotion

  Ik heb de afgelopen dagen mijn bevindingen met de nieuwe software vermeld. Die gelden nog steeds. De volgende vallen erg op:

  - Nadat ik de tv op standby heb gezet moet ik de tv aan de zijkant uitzetten. Echter na 1 druk schakelt hij niet uit. Pas nadat ik een 2e keer druk gaat hij uit, maar laat dan niet meer het blauwe scherm zien.

  - Scherm is veel donkerder geworden. In de instellingen is niets aangepast. krijg het ook niet lichter.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 9 nov 2009
 6. Zojuist de enquete ingevuld dat ik geen problemen heb ondervonden met de .66 firmware, krijg ik op de sodemieter van de vrouw. Naar het schijnt, staat de tv de laatste twee dagen s' ochtends aan. Dit terwijl ik de setting "zenderupdate in standbystand" heb uitgeschakeld.
  De tv is overigens met de powerbutton aan de zijkant uitgezet, dus van stand-by is geen sprake.

  Zijn er verder nog zaken die ervoor kunnen zorgen dat een tv spontaan aanspringt of is dit firmware gerelateerd?

  Andere 9604H/Smith gebruikers die dit hebben?

  Groeten Gerard
   
 7. SW .66 commercial release

  Ik kan het misschien niet helemaal goed begrepen hebben, maar kom bij mij toch echt niet verder dan EPG voor exact 40 kanalen ipv 170!
  De EPG info wordt weergegeven van de eerste 40 kanalen die ik in die volgorde heb weggeschreven bij het herordenen.

  Moet ik ergens nog een instelling wijzigen?
   
 8. Even herinstallatie doen en kijken of alle kanalen bij de EPG favorieten staan (ja, ook de EPG lijst kent favorieten...).
   
 9. SW .66 commercial release

  Ook hier dezelfde verschijnselen.
  Tv staat inderdaad soms aan als je 's ochtends beneden komt. Heeft niets te maken met het op stanby laten staan of de aan/uit aan de zijkant van de tv. In beide gevallen komt het voor!
   
 10. Bedankt voor het advies :thumb up:, echter:
  Als ik het kanaal dat nu als 40 ste voorkomt in de lijst verwissel met de 41 ste dan krijg ik dus ineens wel de EPG info van het kanaal dat voorheen op 41 stond. Het lijkt er toch alle schijn van te hebben dat hij maar 40 kanalen ondersteund??!!

  Overigens waar vind ik de EPG favorietenlijst, kan hem zo snel niet vinden? :oops:
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 9 nov 2009
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina