1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Oproep: testen Software (3)

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door anoniem, 2 nov 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. klopt, bij mij ook -
   
 2. Vanochtend hier zelfde probleem bij aanzetten (uit standby). CI+ Error-04: CCK Failed. Alleen NED1 HD gaf beeld en alle andere kanalen gaven deze melding (ook bij heel lang wachten). Nogmaals uit/aan vanuit standby modus werkte niet, op SCIFI gezet. CI+ Error-04: CCK Failed. Daarna hele TV uit/aan moeten zetten. Daarna ging de CI+ weer opnieuw authentiseren, je zag de Authorisation van 20% etc. oplopen tot Authorisation OK en daarna werkte alles weer normaal.

  TV was al opnieuw geinstalleerd met alle kanalen 37PFL9604 (CI+ Smit), signaalsterkte 3/5, goed. Op andere TV 32PFL9604 (CI+ Smit) heb ik dit probleem nog niet gehad, daar zie ik alleen soms kort de melding 'gecodeerd programma' bij zappen of aanzetten maar dat verdwijnt na een seconde.

  Gezien ook de bevindingen van de vorige melder. Als de CI+ module deze (Unrecoverable?) Error tegen komt, moet de TV uit/aan lijkt het.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 8 nov 2009
 3. Heb je toevallig een keer een systeem crash/reboot gehad of beeld instellingen nog niet opnieuw ingesteld na de update? Kun je controleren of je settings (daardoor) gewijzigd zijn?

  Ik heb het nu al 2x gehad dat instellingen weer op default staan en vraag me af of dat komt door zo'n crash/reboot die misschien meteen fabrieksinstellingen instelt? (Ruisonderdrukking en Perfect Pixel zet ik uit omdat ik dat storend vind en deze staan soms weer aan en ik weet zeker dat ik dat niet gedaan heb).
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 8 nov 2009
 4. Bij mij werkt alles goed met de oude firmware, op de ondertitels/teletekst functies na. Ben een beetje bang om te upgraden als ik de berichten hier lees.
  Weet iemand toevallig of je ook kunt downgraden, en waar de oude firmware dan is te downloaden?
   
 5. Vanochtend een crach/reboot gehad met .66 software. De OSD bleef samen met de now-next balk ietwat vaag in beeld en de tv reageerde niet meer op de afstandbediening. Na ca. 10-20 seconden de bekende plof...reboot

  37PFL9604 met SMiT cam
   
 6. 37PFL9664 met SMiT cam

  Het installeren van de nieuwe .66 firmware verliep eigenlijk al vreemd. Na het plaatsen van de USB stick ging het beeld op zwart. Na een 5-tal minuten toch het risico genomen om hem uit/aan te zetten. Firmware bleek vervolgens toch geinstalleerd.

  Ook hier vanochtend een crach/reboot gehad met .66 software. De OSD bleef samen met de now-next balk ook in beeld en de tv reageerde niet meer op de afstandbediening. Na ca. 10-20 seconden de bekende plof...reboot

  Verder viel me het vogende op. Hoewel ik ook met de oude .58 firmware al ondertitel had bij "National Geographic HD" had ik dit niet bij "Discovery HD" en "History HD". Nu dus wel maar het opvallende is dat juist bij deze twee zenden het 5 รก 6 seconden duurt voortdat ze verschijnen. Bij "National Geographic HD" zijn ze er direct. Verder is het beeld ter hoogte van de ondertitels een beetje wazig op het moment dat er een ondertitel getoond word.
   
 7. Er zijn een paar meldingen van geweest juist bij het zappen van/naar een HD zender (met name NED3 HD). Was dat hier ook het geval?
   
 8. Een paar pagina's terug in dit draadje vroeg Anoniem aan TNG om na installatie van .66 een volledige herinstallatie (van de zenders neem ik aan) te doen. Ik heb daar nog geen reactie op teruggelezen (misschien heb ik niet goed gekeken) maar wellicht is dit in ieder geval voorlopig handig als standaardwerkwijze bij de installatie van .66?
   
 9. Was bij mij op RTL7, weet niet van welke zender ik hier naartoe heb gezapt.
   
 10. Ik constateer dat om het uur het beeld wegvalt en na 10 sec de zender weer terugkomt.
  Ook vraagt hij nu regelmatig om een code die je kan annuleren om zenders die niet vergrendeld zijn.

  Smit Cam, fw. 0.66 Philips 9704.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina