1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Krakend geluid MTV en TMF via digitale tv

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door bouncer1980, 2 nov 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Het ligt duidelijk aan de combinatie samsung ontvanger en @home gebied.

  Ik heb naast deze ontvanger ook nog een humax (ir-c als ik me niet vergis) staan en een philips 2020. Beide hebben deze problemen niet. Ik heb de ontvangers al eens omgewisseld om te kijken of het aan de bedrading thuis zou liggen, samsung gereset, smartcards omgeruild (heb er nog van @home en ene van ziggo), eigenlijk alles wel geprobeerd.

  Wat ik bovenstaand las, dat de samsung opeens geen gecertificeerd ontvanger meer was, viel mij ook op. Eigenlijk word je dus gedwongen om een andere ontvanger aan te schaffen (ze hopen natuurlijk dat je direct over gaat naar de hd-ontvanger met een extra abonnement van 16 euro per maand).

  De support hierop valt me zwaar tegen moet ik zeggen. De klacht wordt niet serieus genomen door Ziggo.
   
 2. Maak je niet zo druk om een achterhaald ding dat nog geen drie tientjes meer waard is (kijk maar even op marktplaats). Gewoon voor een zacht prijsje een Humax IR FOX C op de kop tikken, ben je klaar.

  En waar lees jij dat een HD abo 16 euro per maand zou kosten?
   
 3. Probleem is in onderzoek.
   
 4. Hebben jullie deze problemen op dit moment nog op TMF, MTV, Sport1.1 en 1.2?

  Op dit moment merk ik hier in Zwolle op de oude type decoders de problemen (niet) meer. Ik hou het in de gaten en jullie input is welkom.


  Update!
  Inmiddels hoor ik hier het probleem ook op een Panasonic decoder.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 23 nov 2009
 5. hier is het probleem nu inderdaad verholpen.
   

 6. Dank je wel voor de terugkoppeling.

  We hebben gisteren het probleem voor jullie kunnen oplossen d.m.v. een "workaround". Excuus dat we jullie klacht niet eerder hebben opgemerkt :oops:.

  Aan een definitieve oplossing werken we nog het belangrijkste voor jullie is dat de "hinderlijke kraken" zoals die voorkwam op o.a. de Samsung 9401 en de Panasonic nu voorbij zijn.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 24 nov 2009
 7. Helaas hebben wij hetzelfde probleem, en niet in voormalig @home gebied, maar Casema (omgeving Breda), al zeker twee weken.
  Heel irritant scherp krakend geluid en blokken op heel veel zenders :evil:. Onze decoder is de Samsung 9401. Af en toe flitst ook nog de melding "geen signaal" voorbij, heel fijn!

  @ TVdigitaal: hoor je die klacht vaker in ons gebied? Als ik deze post lees lijkt het me misschien het beste om een andere decoder aan te schaffen, hoe lang gaat zo'n ding gemiddeld mee?

  Ben heel benieuwd naar jullie reacties!

  Groeten, Monique
   
 8. Deze laatste melding is toch anders dan de eerdere, met name de blokken in beeld en de 'geen signaal' meldingen duiden op een signaalprobleem. Hoogstwaarschijnlijk zit er iets niet OK in je huisinstallatie. Dit kun je testen door de decoder met een korte kabel rechtstreeks aan de hoofdaansluiting te hangen (en daar dan ook even een TV heen te slepen).
   
 9. Oké, dat zal ik vanavond eerst eens proberen, bedankt.

  Groetjes, Monique
   
 10. Het probleem is hier weer terug bij TMF en MTV, maar nu ook bij Comedy Central, TMF NL, TV-Limburg, Omroep Zeeland en omroep Brabant.

  Weer alleen met deze digitale ontvanger last ervan, met de humax geen problemen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina