1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
    Ontzet Notitie

Help geen kiestoon

Discussie in 'Telefonie - Vast' gestart door verotje1984, 2 nov 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. verotje1984

    verotje1984 Forum Member

    Berichten:
    18
    hallo mensen

    wie kan mij helpen.

    ik heb een tijdje geleden een nieuwe telefoon aangeschaft. deze deed het een paar dagen en nu als ik wil bellen hoor ik alleen maar geruis heb ook geen kiestoon. er kan ook niet naar ons gebeld worden. ik heb ookal eens op de site van ziggo gekeken of er storingen waren maar die waren er niet. heb vervolgens ook eens geprobeerd om de telefoon lijn in het modem te doen, maar dit werkt ook niet. er word misschien wel gezegt dat ik contact op moet nemen met de klantenservice maar hoe kan dit als ik niet kan bellen :s

    hopelijk kan iemand mij hiermee helpen

    groeten Vero
     
  2. c0sm0s

    c0sm0s Forum Member

    Berichten:
    333
    Heb je toevallig ook zo'n test telefoon gehad bij je pakket?

    (In de @home tijd zat er in ieder geval altijd zo'n bedraad test telefoontje bij)

    Als je die erbij hebt gehad moet je die even aansluiten. En kijken of je daar wel een kiestoon mee hebt.
     
  3. verotje1984

    verotje1984 Forum Member

    Berichten:
    18
    nee heb geen testtelefoon gehad. heb wel nog een oude tel hier liggen heb ik geprobeerd maar die doet t ook niet..
     
  4. c0sm0s

    c0sm0s Forum Member

    Berichten:
    333
    Als die oude telefoon nog zo'n ouderwest toestel is met draad enzo.. dn zou ik die even aansluiten.. en dan de modem even van het stroom halen +-30sec... en dan opnieuw erin..

    Met sommige moderne telefoons gaat er nog weleens wat mis..
    Heb het zelf ook wel aantal x gehad.

    Maar het kan ook zijn dat er toch een telefoniestoring is bij jou in de buurt
     
  5. Isis

    Isis Forum Member

    Berichten:
    770
    Kijk ook even wat het lampje tel1 doet. Deze moet branden als je niet belt en knipperen als de lijn bezet is. Knippert deze terwijl de lijn bezet is, probeer dan even het volgende:
    * haal de telefoonkabel uit het modem
    * haal het modem voor 10 seconden van de stroom
    * kijk wat tel1 nu doet, als het nog knippert is er een probleem met je modem en heb je een monteur nodig.
     
  6. verotje1984

    verotje1984 Forum Member

    Berichten:
    18
    ik heb gister eens even opgelet. als ik kijk naar het modem staat de tel 1 gewoon op groen, maar zodra ik ga bellen dan gaat hij knipperen. weet niet of dat normaal is.

    heb gister al een paar keer het modem aan het uit gezet stekker eruit gehaalt, oude telefoon geprobeert. niks werkt. en op de site heb ik gekeken of er een storing was maar die was er niet.
    het is me wel opgevallen dat mensen ons wel kunnen bellen nu, maar wij zelf kunnen niet bellen.

    ik ben benieuwd hoe ik dit kan oplossen.
     
  7. Isis

    Isis Forum Member

    Berichten:
    770
    Dat lampje gedraagt zich dan normaal :)
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina