1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
    Ontzet Notitie

Loewe??

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door Darkpjotr, 1 nov 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Darkpjotr

    Darkpjotr Forum Member

    Berichten:
    19
    Hoe zit het met Loewe.
    Ik zag dat de nieuwe schermen van Loewe een CI+ slot hebben.
    Is er al meer bekend over de combi met ZIGGO?
     
  2. anoniem

    anoniem Cable Expert

    Berichten:
    4.086
    De nieuwe schermen zijn inderdaad voorzien van een CI+ slot. We zijn gestart met de validatie van de Loewe toestellen. De hardware testen zijn afgerond, we richten ons nu verder op de software dus functionele testen, UI, CI+, duurtesten en tenslotte fieldtesten. Dit zal met elkaar nog wel 2 maanden duren.
     
  3. Darkpjotr

    Darkpjotr Forum Member

    Berichten:
    19
    Bedankt voor de update!
    Kom voor m'n werk met veel verschillende merken in aanraking dus vandaar de vraag.
     
  4. FransMoers

    FransMoers Forum Member

    Berichten:
    34
    Wat is nu de werkelijke status mbt Loewe

    De vraag over de beschikbaarheid van CI+ van Loewe in combinatie met Ziggo is gesteld in november 2009. Er is een antwoord toegevoegd uit 2007. Over testen , fieldtests, e.d. Wat is nu anno 2009 de actuele status. Volgens de importeur zou Loewe gecertificeerd zijn. Ziggo zwijgt hierover kennelijk in alle talen.
     
  5. anoniem

    anoniem Cable Expert

    Berichten:
    4.086
    volgens mij meld ik de status enkele postings terug.
     
  6. JW-NHS

    JW-NHS Forum Member

    Berichten:
    712
    Ik vermoed dat je de datum van posten over het hoofd ziet, die is 1 novenber 2009
    Anoniem heeft zich in 2007 geregistreed,wellicht heb je díe datum gezien.

    Groet,
    JW
     
  7. Molen007

    Molen007 Forum Member

    Berichten:
    62
    Hoe installeer je een CI+ CAM in een Loewe?

    Wie kan mij helpen met het installeren van een CI+ module in een Loewe Connect met CI+ slot? Vanavond eens voor de test mijn Alphacrypt vervangen door de CI+; noppes, geen beeld (m.u.v. Ned 1 natuurlijk). Snel maar mijn Alphacrypt er weer in. Maar ik vraag me af hoe het wel gaat werken? Wachten op firmware update, of doe ik iets verkeerd? Ik heb gewoon de CAM's omgewisseld en opnieuw naar zenders laten zoeken. Hij gaf wel een E17 foutmelding....
     
  8. FransMoers

    FransMoers Forum Member

    Berichten:
    34
    Loewe en CI+

    Is de Loewe TV die je hebt wel geschikt voor een CI+ kaart.? Alleen de allernieuwste Loewe modellen zijn hardwarematig geschikt voor de CI+ kaart. Volgens Ziggo moeten er nog software testen uitgevoerd worden. Formeel zijn de Loewe toestellen nog niet gecertificeerd. Op zich werkt de CI+ kaart wel in deze type toestellen, maar opnemen en tijdverschoven kijken werkt (nog) niet voor CI+ gedecodeerde programma's. Ik ga ervan uit dat dat via Firmware upgrades goed gaat komen....

    Mvg

    Frans
     
  9. Molen007

    Molen007 Forum Member

    Berichten:
    62
    Dank voor je reactie. Ja natuurlijk, de TV heeft een CI+ slot, twee weekjes oud. Mooi ding. Ik denk dat ik een compleet nieuwe installatie moet doen, maar vroeg me af of het wellicht ook eenvoudiger kon.
     
  10. Riparius

    Riparius Forum Member

    Berichten:
    3.929
    Ik zou die hoop maar laten varen. CI+ modules kunnen maar één kanaal tegelijk ontsleutelen (en weer versleutelen ...), zodat ze ongeschikt zijn voor gebruiksvriendelijke PVR's. Mogelijk kun je wel het programma opnemen waar je op dat moment naar kijkt, of een programma door de timer laten opnemen als het toestel niet wordt gebruikt om normaal TV te kijken, maar dat is het dan wel zo'n beetje.
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina