1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nieuw Upgrade File (ver.T-CHL5CIPDEUC-2006.0) UE32B6000

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door rsd76, 1 nov 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Nou heb ik van de week natuurlijk net Upgrade File (ver.T-CHL5CIPDEUC-2005.2) geinstalleerd. Zie ik vandaag een nieuwe Upgrade File (ver.T-CHL5CIPDEUC-2006.0 size : 29660 KBytes / updated : 2009-10-31 ) staan.:cry:
  Nou ben ik meestal wel voor firmware updates, ze lossen meestal problemen op. Maar ik vind hier dus geen info over wat dit nou zou oplossen? En is deze firmware wel gecertificeerd? Weet iemand dit soort info of waar ik het kan vinden. :thankyou: Mijn zoektocht op samsung.nl was te vergeefs in ieder geval.
   
 2. Ik zie wel de upgrade,maar idd geen changelog.
  Ik zet um er niet op nog zonder een GO van anoniem...
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 1 nov 2009
 3. Helaas kon ik anoniem niet op dit topic wijzen,zijn inbox heeft de limiet bereikt ;)
   
 4. Ik zou niet zonder meer een nieuwe release gebruiken. De meeste fabrikanten brengen regelmatig een release uit in het kader van een maintenance. De fixes hebben vaak betrekking op andere landen / operetors en bevatten geen aanpassingen voor ziggo als dat niet expliciet door ons of de fabrikant wordt vermeld. Als er specifieke wijzigingen voor Ziggo hebben plaatsgevonden zullen we een dergelijke release ook testen. Al andere versies zullen we niet testen. Ik zou zelf geen upgrade uitvoeren zolang ik niet zeker zou zijn of de aanpassing van toepassing zijn voor de NL / ziggo gebruikers. Je weet nooit of een nieuwe versie evt. regressie heeft voor het gebruik op ziggo netwerk.
   
 5. Bedankt, ook voor andere types is er namelijk een nieuwe firmware verschenen,het staat wel op de nederlandse download site namelijk.
  http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showpost.php?p=223781&postcount=21
   
 6. Voor mijn lcd tv staat er ook een nieuwe firmware upgrade op.... misschien dat ik het t.z.t. wel binnen haal, maar voor nu is het " aint it broke, dont fix it".......
   
 7. Ok, ik ga gewoon nog even wachten.
  Eigelijk hoop ik dat Samsung nog eens het sorteren van digitale kanalen mogelijk maakt. De volgorde van Ziggo is niet mijn volgorde die ik al jaren had.
  Samsung moet dit kunstje kennen. Ik heb nl ook een losse decoder van Samsung, die dat wel kan.. Maar 1 "normale" afstand bediening is erg fijn...
  Daarnaast is het wel jammer dat er geen beschrijving van de vernieuwingen in staat....

  Tnx voor de info: :thankyou:
   
 8. Ben eigenwijs geweest en heb het gedaan,ik zie geen veranderingen en alles blijft bij mij gewoon werken.
   
 9. Bij mij ook, op een UE40B6000 die denkt dat die een B7000 is :wink:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina