1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

verrassingszenders

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door verwp01, 1 nov 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Inderdaad :thumb up:.
   
 2. Nog een keer om het af te leren....
  Deze thread gaat erover dat iedereen met een Alles-in-Een pakket tot 3 Feb 2010 gratis naar Eredivisie Live Kanaal 1 kan kijken, zonder daar voor te betalen ?
  Ik heb het AIE pakket en heb hem inderdaad gehouden in Hoofddorp, maar iemand in Zoetermeer met AIE is sinds 1 November Eredivisie Live, kanaal 1 kwijt (Preview periode verlopen).

  Krijg iedereen het of niet iedereen ?

  Als iedereen het zou moeten hebben met AIE dan gaan we de beroemde HD maar weer eens bellen.....
  H.
   
 3. Nee, alleen de PLUS en EXTRA abonnementen. Bij BASIS zit het verrassingspakket niet. Die hadden het verleden maand omdat alle digitale kijkers de zender hadden.

  Kan je op de website van Ziggo terugvinden
  Basis: http://www.ziggo.nl/producten/alles-in-1/basis (geen verassingzenders gemeld daar.)
   
 4. Gisteravond kwam het ook wel goed uit dat de zender in het verassingspakket zat...
   
 5. GEEN verrassingszenders

  Mij en anderen zijn vanaf 2 november verrassingszenders beloofd. Ik kijken....bv...eredivisie live op kanaal 421. Niks...nada. Ook de andere 4 beloofde zenders zijn er niet. Het gekke is dat ik VOOR 2 november wel een hele tijd naar bv. Eredivisie Live 1 heb kunnen kijken...rara rara ra hoe kan dat? En...ik heb een PLUS-abonnement, GEEN basis.
   
 6. Verrassingszenders opgelost

  Het probleem met de verrassingszenders is intussen opgelost. Ik krijg (na 2 telefoontjes) op alletwee mijn digitale Humax-ontvangers de verrassingszenders nu wel binnen.
  Dus, zeker in dit geval, valt er weinig te klagen over de service van Ziggo. Het bedrijf was natuurlijk WEL vergeten het signaal voor de ontvangst van de 5 verrassingszenders naar mijn 2 smartcards door te sturen. Maar het heeft dan weer WEL het probleem snel en adekwaat opgelost. Bravo!
   
 7. Bij goed nieuws hoor je mensen niet vaak inderdaad. Al de negatieve berichten, zoals bij Radar enz, vallen bij toch voor een groot deel weg als je kijkt hoeveel tevreden klanten er zijn.

  Over de verrassingszenders, Ik had zelf eerst ook over het "alles in 1 plus en Alles in 1 extra" heen gelezen en keek al uit naar een paar maanden Ere devisie live kijken, maarja dat was mijn fout. Ik heb alleen digitale televisie dus het ging voor mij niet op.

  Ik ben voorals nog tevreden over de diensten die ik af neem bij Ziggo maar ben van mening dat je door de vele acties het perspectief wel eens kwijt kan raken...
   
 8. stitch_duck

  stitch_duck Forum Member

  Berichten:
  337
  Ziggo:
  Alles in 1
  Gebied:
  fZiggo
  Meer..
  Locatie:
  015 Ziggo (Casema)
  Lid geworden:
  24 mrt 2008
  Vijf nieuwe Verrassingszenders
  Voor de periode van 1 februari t/m 3 mei zijn de vijf nieuwe Verrassingszenders:
  101TV
  Ongecensureerd, jong, humoristisch en interactief: dat is 101TV. Het tempo is hoog, de toon is open en betrokken. Ranking the Stars, De Badgasten, Spuiten en Slikken en nog veel meer op kanaal 140
  Zappelin24/Familie24
  Overdag genieten de kinderen van de kwalitatieve programma's voor de jeugd. ‘s Avonds kunnen ouders terecht bij Familie24 voor onmisbare informatie over alle aspecten van het ouderschap en de opvoeding van kinderen. Kanaal 307
  E!Entertainment
  E!Entertainment praat u weer helemaal bij over de laatste nieuwtjes uit Hollywood. De sterren, de films, de shows,
  de roddels en de parties. Mis het niet! Kanaal 152

  Weer en Verkeer
  Actuele weer- en verkeerinformatie, 24 per dag, 7 dagen per week. Niet alleen vanuit Nederland; er is ook aandacht voor de Europese weerssituatie, het wereldweer, reisweer en de actuele situatie op de weg. Het Weer en Verkeer kanaal wordt bij Meteo Consult (www.weer.nl) gemaakt. Kanaal 507
  ESPN AMERICA
  Fans van all American sporten als baseball, American football en basketball kunnen absoluut niet zonder ESPN AMERICA (voorheen NASN). ESPN AMERICA brengt 7 dagen per week, 24 uur per dag echte Amerikaanse topsport, rechtstreeks vanuit Amerika in de huiskamer. Kanaal 412
   
 9. Wat vinden jullie van Xite eigenlijk.
  Net als de oude vertrouwde The Box.

  Mr.Z:oyeah:
   
 10. Op welk kanaal zit dat?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina