1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Sony 32V5500 ontwaakt niet meer uit StandBy

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door Machiel456, 30 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb sinds gisteren het probleem dat mijn Sony 32V5500 niet meer uit zijn standby stand wilt ontwaken. Ik moet vervolgens de stekker van de TV eruit halen en die er weer in doen en dan werkt het geheel weer.

  Ik heb de 1.6 update erop staan maar deze heb ik ongeveer 2 weken geleden erop gezet en dat heeft totaan gisteren gewoon goed gewerkt.

  Ik las op het forum dat iemand met een 32W5500 dit probleem ook sinds gisteren heeft. Zijn er meer mensen met hetzelfde probleem of zijn er mensen die een oplossing hebben voor dit probleem?

  Groeten
  Machiel
   
 2. zie dit topic
   
 3. Klopt daar had ik het bericht ook al in gepost, maar hij is niet dood hij reageert nog wel en het komt volgens mij ook niet door de update.

  Het is dus zo dat hij niet ontwaakt uit de standby stand als ik mijn tv in standby zet. Ik kan er wel gewoon tv mee kijken das geen probleem. Het zit hem in het standby zetten en dan een half uur later weer aan proberen te zetten dan reageert hij niet meer.

  Groeten
  Machiel
   
 4. zelfde topic pagina 2 vanaf 5e bericht.
  Ik zie net dat je daar ook al op gereageerd hebt. Maar waarom dan een nieuw topic starten?
   
 5. Dit is ten eerste een andere TV(wel zelfde software natuurlijk) en het probleem is iets anders(niet helemaal dood), meestal is er commentaar dat topics door elkaar lopen(meerdere onderwerpen/problemen in 1 topic) dus vandaar nieuwe topic start.
   
 6. Ik heb precies hetzelfde probleem sinds 2 dagen. Ik vind het wel een apart topic waard omdat het een heel ander probleem lijkt te zijn.

  Heb firmware versie 1.538EA origineel vanaf fabriek, zelf niks veranderd. Heb CI+ module nu ongeveer een maand in gebruik gehad zonder problemen.

  De stekker uit het stopcontact halen lijkt vooralsnog de enige oplossing, ik heb nog niet zonder CI+ module getest of alleen met analoog.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 30 okt 2009
 7. Inderdaad daarom vond ik het ook een apart topic waard, ik heb de stekker en half uur uit het stopcontact gehad en sindsdien geen problemen meer gehad. Nu maar afwachten hoe hij het morgen gaat doen. Ik ga mijn bevindingen in ieder geval hier posten.

  Het lijkt het meest op een probleem met de Cam module misschien een nieuwe update van ziggo.
   
 8. Tot op heden geen problemen meer gehad nadat hij dus een tijd helemaal van het stroom af is geweest.

  Sindsdoen werkt hij gewoon goed zoals hij het zou moeten doen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina