1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

1-gats AOP en 1-gats WCD hetzelfde?

Discussie in 'Digitale TV - On Demand & Replay' gestart door EelcoV, 30 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Okee, dan zou ik deze versterker na je AOP plaatsen en de tweede antenne versterker aansluiten op uitgang 1 (0db) of als je een kabelmodem hebt op uitgang 2. Ik zou dan de kabel die naar je Cisco gaat losnemen van de andere versterker en aansluiten op uitgang 4.
   
 2. @CeeS

  Heel erg bedankt voor je duidelijke uitleg. Scheelt mij heel veel onnodig werk.

  Eelco
   
 3.  
 4. @Golfje

  Nee Ik heb geen ITV abonnement afgesloten. Ik vermoet dat het gewoon standaard bij de doos van de HD-PVR geleverd wordt.

  Ja gewoon E 99,-- maar daar komen nog wat bezorgkosten bij.
   

 5. Oke bedankt voor je antwoord, had gisteren de bevestigingsbrief ontvangen waarop het niet in rekening was gebracht. Alleen 99 euro en 9,50 verzendkosten...

  Nu maar hopen dat de overgang van tele2 compleet naar Ziggo goed gaat verlopen... Medewerker vertelde mij dat Ziggo voor de opzegging van tele2 zou zorgen..
   
 6. 1-gats en 2-gats aansluitingen ITV

  Ik had in mijn meterkast ook al een 1-gats aansluiting voor Casema internet, tv en telefonie. (dit was geen all-in-1 pakket). Omdat alles er al lag dacht ik de cisco pvr zo te kunnen aansluiten. De aanwezige versterker is ook een breedband versterker. Helaas dat werkte niet, dus heb ik de meegeleverde versterker er tussen gedaan, de bestaande versterker aangesloten op de ziggo versterker, en alles werkt... op het interactieve deel na. In de woonkamer heb ik nog steeds de 2-gats inbouw wcd in gebruik en daar is het probleem. Ik moet deze dus vervangen door een 1-gats wcd, maar die is niet meegeleverd in het aansluitpakket.

  Hierboven wordt gesteld dat de 1-gats aansluiting van ziggo gebruikt kan worden, maar dan past het afdekplaatje van bush-jaeger niet meer.

  Heeft iemand een idee?

  DANK Frank
   
 7. De aansluiting waar je interactieve TV aansluiting op zit moet je direct op de Ziggo versterker aansluiten. Je moet dus niet je eigen versterker er nog eens tussen zetten. Dit komt omdat de interactieve TV ontvanger ook signalen terug moet sturen richting Ziggo. De meeste breedbandversterkers zijn niet geschikt om retoursignaal te verwerken. Dus probeer eerst eens de 'kamer-aansluiting' rechtstreeks aan te sluiten op de Ziggo versterker.
   
 8. een gats AOP/WCD

  Ik had in mijn meterkast een twee gats aansluiting en die heb ik vervangen door de meegeleverde 1-gats aansluiting die in het all-in-1-plus pakket zit.

  De cisco pvr moet in de woonkamer woren aangesloten. De rest van de meegeleverde spullen aangesloten en alles werkt... op het interactieve deel na. De ontvangst van het interactieve beld is heel slecht.
  In de woonkamer heb ik nog steeds de 2-gats inbouw wcd in gebruik en daar zit waarschnlijk het probleem. Ik moet deze dus vervangen door een 1-gats wcd, maar die is niet meegeleverd in het aansluitpakket.

  In de meegeleverde handleiding en spullen wordt gesteld dat ik dan de 1-gats afdekplaat van ziggo moet gebruiken, maar die past niet op de tweegats wcd. Er is verder niet meegeleverd om van de tweegats wvc in de woonkamer een een gats wvc te maken.
  Wat moet ik nu doen, en waqt moet ik gebruiken (merk 1-gats inbouw)?Heeft iemand een idee?

  Bij voorbaat bedankt voor jullie hulp!!
   
 9. In je meterkast moet je normaal de 1 gats die bij het kabelmodem hoort plaatsen. Dat is dus een apart installatiepakket. Bij de Cisco-interactieve TV ontvanger zit dacht ik ook een 1 gats doos en een versterker. Blijkbaar in jouw geval dus niet ?. Maar je moet zelfs op de 2gats-doos een mooi signaal kunnen zien van de normale digitale kanalen zonder storing. Alleen zal de decoder zich vermoedelijk niet aanmelden zodat je geen interactieve zaken kunt doen.
   
 10. :no:dat gaat niet goed ,je moet even wachten dat je tel en internet werkt,
  dan ZELF tele2 bellen en de boel opzeggen.anders ben ik bang dat alles wel werkt maar dat je wel tele2 blijft betallen ,,ik heb dit net achter de rug
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina