1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

2 smartcards, 2 adressen

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door mvveelen, 29 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Met dat verschil dat je met rijgedrag ongelukken kan veroorzaken of krijgen waardoor onschuldige derden er bij betrokken kunnen raken,dus dat kun je denk ik niet vergelijken.
  Niemand raakt er door gewond,of erger,overlijdt,als ik mijn cardje share.
  En ik verzin geen excuus,het is simpel,als ik stop met cardsharen is Ziggo een betalende abonnee kwijt.
   
 2. Maar daar gaat het helemaal niet om. Ik wilde aangeven dat ik ook niet Roomser ben dan de Paus en ook bewust wel eens iets doe wat wettelijk gezien niet mag. Als verzachtende omstandigheden voer ik dan aan dat ik uiteraard alleen te hard waar dat ook echt kan en dan is het nog maar een paar kilometer harder dan 120 km per uur. Dus het is allemaal niet zo erg, maar wettelijk heb ik wel een probleem omdat ik toch een bekeuring kan krijgen voor het vergrijp en die ook zal moeten betalen want al mijn uitvluchten houden geen stand voor de rechter.

  Nogmaals het is jouw keus om te sharen en je kan allerlei dingen aandragen waarom het voor Ziggo beter is dat jij je met cardsharing bezig houdt, maar dat maakt het nog niet toelaatbaar. Ik vind de extra pakketten ook te duur voor het gebodene dus zou ik ook in mijn familie opzoek kunnen gaan naar nog een aantal gelijkgestemden om de kosten te delen. Maar ik kies er voor om dat niet te doen. In plaats daarvan heb ik dan een mening over het beleid en de prijzen van Ziggo die ik ook uitdraag op forums in de hoop dat er dan iets aan de oorzaak wordt gedaan.
   
 3. Dan moet je ook niet te hard rijden en bij de politie of politiek gaan aanvoeren en klagen dat de maximale snelheid te laag is,in de hoop dat zij wat aan de maximale snelheid willen doen.

  Deze hele discussie gaat offtopic,en ik zeg ook nergens dat de prijs te hoog zou zijn voor het gebodene (hoewel we daar ook een discussie over zouden kunnen voeren) ik kijk gemiddeld 3 uur per avond tv waarvan 2 uur naar de commercielen,ik kijk even het journaal op de gratis Nederland 1 HD en een half uurtje Discovery World.
  Hoe aantrekkelijk ze het ook maken,al doen ze er 100 zenders bij,voor de tijd die ik naar de extra zenders kijk is elke prijs feitelijk al te hoog.

  Het blijft lood om oud ijzer, jij rijdt te hard en overtreedt daarmee bewust de wet, ik doe aan cardsharing en overtreed daarmee bewust de regels.
  Als je zo principieel zou zijn,moet je ook niet harder rijden maar uitdragen dat de maximale snelheid te laag is in de hoop dat de overheid daar iets aan wil doen.
   
 4. Precies. Daarom reageerde ik ook bewust in eerste instantie alleen op de opmerking van mvveelen omdat ik het idee had dat hem niet echt duidelijk is dat wat hij aan het doen is valt onder cardsharing. Nu dat hij wel weet is de keus verder aan hem waarbij ik hem een oplossing heb aangedragen hoe hij eventueel de cardsharing toestand kan opheffen.
   
 5. Standpunten zijn gemaakt. Als het off-topic blijft doorgaan gaat er een slotje op.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina