1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

ziggo knijpt world of warcraft bandwith ?

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Zer0K3wL, 29 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. 192.168.0.1 is de router van de TS, 10.206.0.1 is het CMTS.

    Tijden bij een traceroute zijn de roundtriptijden van je computer naar de gegeven host/router.
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 31 okt 2009
  2. Ten eerste gaat het hier om .1.
    Snap ook best wel dat een 192 adres van de router eindigt op .1.
    En het 10..... .01 een publiekelijk adres is. :mrgreen:

    Tijden bij een traceroute zijn de roundtriptijden van je computer naar de gegeven host/router.

    Van het ene adres naar het andere.
    Waar in sommige gevallen vertragingen kunnen optreden.
    Waar het nu om draait.:wink:
    De verbinding tussen de router en het modem.
    Want de tijden tussen het netwerkkaartje en de router is goed en daarna slecht.

    grtz bas
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 31 okt 2009
  3. En daarna weer goed. Het doorgaand verkeer op de 'slechte' hops is dus goed, anders kan de RTT op de achterliggende hops nooit goed zijn.
     
  4. geniale uitvinding. echt waar. :thankyou:
     
  5. kijk eens wat netstat -na doet .

    Staat het helemaal vol met open connecties e.d. ?
     
  6. Daar zeg je wat, Tja. :mrgreen:
    Misschien kan je het programma MTR gebruiken.
    Het is bijna het zelfde als traceroute, maar geeft hierbij ook de packetloss weer.
    Zit er er geen firewall op dat routertje die de boel vertraagt.


    grtz bas
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 4 nov 2009
  7. er lijkt toch een probleem met ziggo en wow te zijn.
    gister avond rond 23:00 hadden we met 4 man in de guild problemen.
    latency naar rond de 300 maar in game allemaal freez en disconect.
    we zitten allemaal op verschillende lokaties in het land.

    alle andere guildies zonder ziggo hadden op dat moment geen problemen met spelen, dus het was geen server probleem.

    hopelijk vind iemand hier een oplossing voor
     
  8. @Wolfchild,

    Laat een simpele traceroute uitvoeren naar de WOW server. Grote kans dat het probleem niet binnen het Ziggo netwerk zit maar daarbuiten.
     
  9. Toen ik nog WoW deed zat het probleem altijd tussen ziggo en een derde partij. Vaak routering via de VS bijvoorbeeld voor een server die in frankrijk stond :-P
     

  10. Wel vreemd dat alleen ziggo gebruikers er last van hadden, waren er ook een paar die via adsl gingen die nergens geen last van hadden, en alle ziggo gebruikers wel.
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina