1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Vannacht opeens tv signaal weg in Maastricht west?

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door Guido64, 29 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Vannacht begon vanaf 'n uurtje of 1 opeens een irritante storing constant wel beeld, geen beeld, wel internet, geen internet. Wat is opeens loos???? Er is geen storing gemeld op de Ziggo site voor mijn postcode.
   
 2. Er wordt 's nachts meestal onderhoud gepleegd.
   
 3. Onderhoud

  Als het goed is waren alle signalen voor 06.00 uur weer terug.
   
 4. Alles was s'morgens weer normaal inderdaad.
  Alleen jammer dat er niets over te lezen was op de storing en onderhoud pagina.

  Vandaag opeens maar een download snelheid van 600Kb dus wat er nu weer aan de hand is ??? Maar goed hiervoor zit ik in het verkeerde forum geloof ik.
   
 5. De storingspagina wordt onderhouden door de helpdesk zelf, die zul je dus 's nachts nooit zien veranderen met nieuwe informatie.

  Waarom ga je ervan uit dat de storing in Maastricht West is?
   
 6. Weet de helpdesk niet van te voren wanneer waar aan onderhoud word gedaan? Ik neem toch aan dat daar ergens een agenda voor is wie wanneer waar onderhoud gaat plegen. Als ze daar die onderhoud pagina aan koppelen dan weten wij gebruikers ook wat als opeens alles "vlam bam" eruit ligt.

  Ik woon in Maastricht west en aangezien ik storing had was er in elk geval bij mij storing in Maastricht west. Ik had dat erbij gezet in de hoop misschien iets van mensen uit mijn omgeving te horen of er al of niet meer waren met storing.

  Ik had natuurlijk hier thuis eerst bekeken of er wat mis was daar leek het niet op daarom nam ik aan dat er buitenshuis wat aan de hand moest zijn.
   
 7. wie zegt dat het onderhoud was dan?
   
 8. Onderhoudswerkzaamheden worden *altijd* vantevoren gecommuniceerd met de klanten die het betreft én het wordt op de site geplaatst. Dit gebeurt meestal per mail. Als je dus geen mail hebt ontvangen (ook niet in je spambox) en het onderhoud staat niet op de site, dan is er geen onderhoud.
   
 9. Prima, maar het blijft een feit dat er af en toe (vroeger vaker, nu veel minder) langdurige nachtelijke onderbrekingen zijn van de digitale signaallevering, die inderdaad ook nog 's nachts weer worden hersteld. Maar als dit geen onderhoud is, en het zijn ook geen storingen (want dan zou de signaallevering immers niet spontaan worden hersteld), wat zijn die onderbrekingen volgens jou dan wel?
   
 10. als het geen onderhoud is, is het een storing. en vice versa.

  tis niet zo moeilijk toch?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina