1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Vraag voor de aanschaf van 3 in 1

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door DiStefano, 28 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo,

  Ik wil graag binnenkort 3 in 1 gaan aanschaffen, maar nou heb ik een probleem. De telefoon komt in mijn huis binnen in de woonkamer en de televisie in de meterkast. Nou moet naar mijn weten zowel de telefonie als de televisie in dezelfde modem worden aangesloten, maar is het voor mij dan uberhaupt wel mogelijk om 3 in 1 aan te leggen, aangezien beide punten toch wel aardig wat meters uit elkaar liggen?

  Is hier een oplossing voor?

  Fabian
   
 2. Je modem moet inderdaad zo dicht mogelijk bij je AOP worden aangesloten ... da's dus de meterkast. Telefoon kun je dan met een langer snoer ook aansluiten in de meterkast en de telefoon zelf in de huiskamer neerzetten ... Volgens mij moet dat gewoon kunnen, maar ik kan het mis hebben. :wink:
   
 3. Maar dan krijg je dus een snoer van het telefoonpunt in de woonkamer naar de meterkast die in de modem gaat. En dan weer een snoer terug naar de woonkamer? Klopt dat?
   
 4. Nee, ik bedoelde een telefoonsnoer vanaf je modem naar de telefoon (woonkamer) ...
  Ik neem tenminste even aan dat je je telefoonsnoer met een stekkertje in je telefoon kunt steken en niet d.m.v. losse draadjes. Het gaat dus om 1 telefoonkabel. Ik heb zelf die kabel erbij gekregen dus als je afstand niet gigantisch groot is, moet dat lukken dacht ik.
   
 5. Zoals Dieco zegt...

  Alles gaat via de coax die in je modem gaat, van je modem gaat er een telefoonkabel naar je telefoon.
   
 6. Geweldig, dank voor de hulp!
   
 7. Graag gedaan ... :thumb up:

  En nu maar gauw aanvragen en ongeduldig wachten :oyeah:
   
 8. Inderdaad zoals dieco en Ed zeggen, maar met deze kleine kanttekening dat de tv niet aangesloten moet worden op het modem.. :wink:
   
 9. Voor de duidelijkheid; de telefonie aansluiting die je nu hebt komt te vervallen.
  Vanaf de nieuwe aansluiting (modem) kun je weer je toestel aansluiten,eventueel met een langere telefoonsnoer die meegeleverd wordt in het pakket.
   
 10. even mierenneuken, deze aansluiting komt alleen te vervallen als je kpn ook opzegt (bijvoorbeeld door nummerovername). Anders heb je gezellig twee telefoonlijnen, 1 via de telefoonlijn van kpn en 1 via de kabel van ziggo :D
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina