1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

internet verbinding "kakt" in

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door flea, 28 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. ik heb hier een internetverbinding met ziggo alles in 1 extra,
    in combinatie met de ubee modem.
    je hoort mij niet klagen over de upload en download snelheden,
    die zijn goed,

    echter heb ik 2 problemen:

    op momenten van de dag kakt het internet helemaal in
    (weinig tot geen internetverbinding)
    meestal begint dit rond 17.00 uur en duurt soms een half uur,
    soms een paar uur.

    verder laden de pagina's ontzettend traag.
    als ik een site bij google zoek gaat dit snel,
    maar zodra ik op de link klik duurt het 15 seconden eer
    de site open gaat.

    het probleem doet zich niet op 1 computer voor,
    maar op alle pc's,

    mijn config:
    verbinding: ziggo alles in 1 extra
    modem: ubee
    router: linksys 610n gigabith

    hopenlijk dat iemand hier antwoord kan geven op mijn vragen,
    met de helpdesk kom ik niet verder,
    die raden mij aan contact op te nemen met microsoft :shock:

    grtz flea
     
  2. Bijna iedereen heeft modemuitval met dit type modem. Het wachten is op ziggo.
     
  3. Inderdaad, niet iedereen heeft modemuitval... ik draai al 3 weken (sinds aansluiten) stabiel. Enige probleem is usenet.
     
  4. een dezer dagen ontvang ik mijn modem, ik hoop toch zooooo dat dat geen UBEE is :-P (aangezien ik alleen maar met nieuwsgroepen bezig ben :-) )
     
  5. Ach, of het is nu even 'afzien' met de Ubee òf straks 'afzien' met de Arris ;)
     
  6. Heb je het probleem ook als je één pc rechtstreeks op het modem aansluit?
     
  7. Net even een speedtest gedaan met een Arris modem, lijkt me wel goed die snelheid.

    [​IMG]
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 29 okt 2009
  8. HUH? hoe ken dat nou?

    hier op pc 1701 heb ik nog gewoon 50 Mb, ik heb wel gemerkt
    dat ziggo bezig is in hhw, vanmiddag wel een keer een spontane reset
    van het modem gehad, daarna een bedroevend lage snelheid, toen zelf
    het modem een keer gereset waarna ik weer op 50 Mbit zat.

    voor de rest is het hier met nieuwsgroepen nog steeds
    huilen met de pet op (af en toe voor korte duur een kleine
    opleving naar 50 Mb). Http wil hier ook nog wel eens op
    drukke tijden inzakken tot 15 Mb.

    HHW straks de tweede gemeente op 120 Mb?

    we wachten het af
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 29 okt 2009
  9. strakke snelheid, upload doet het ook goed :)
     
  10. Zou zo maar kunnen idd was ook in een testomgeving die snelheid die ik haalde.
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina