1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Voeding vervangen

Discussie in 'Samsung DCB-P850R (PVR)' gestart door Heptalogos, 28 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. We hebben de Samsung nou ruim 2 jaar. Net binnen het eerste jaar hadden we al allerlei vage klachten waarbij het apparaat er soms gewoon mee stopte. Na reparatie waren de klachten verholpen. Onlangs kregen we dezelfde vage klachten opnieuw. We hebben het ding opnieuw bij Coolsound ingeleverd met de opmerking dat we menen dat dit nog steeds onder de garantie valt en dat we van eventuele kosten sowieso vooraf bericht willen.

  Nu blijkt het ding gemaakt te zijn door het vervangen van de voeding. Er waren altijd al veel klachten geweest over dit product, die vaak te wijten waren aan de voeding, en daarom heeft men in nieuwere versies een andere voeding gebruikt, aldus Coolsound. De kosten: 49,41, wat net valt binnen de zogenaamde minimum onderzoekskosten van 50 euro. Daar waren wij niet over geïnformeerd.

  Dit lijkt me een duidelijk geval van een storing die aantoonbaar niet te wijten is aan de klant, en dus voor kosten van de leverancier komt. Helaas is Coolsound niet aangesloten bij de geschillencommissie. De procesgang wordt dus lastiger, maar volgens de wet staan we in ons recht. Zijn er meer mensen bij wie de voeding is vervangen, of die weten welke klachten hierdoor worden verholpen? Vanaf wanneer is de nieuwere voeding verschenen?
   
 2. Krap 2 jaar zie ik net op de site:

  Datum: 28 december 2007 15:09 # 165266
  AantalProductnaamPrijsRetour1Samsung DCB-P850RS Zilver€ 282,00
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina