1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
  Ontzet Notitie

Door welke kabelmaatschappij word pebble tv uitgezonden

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door danny24, 28 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. vinnie-terranova

  vinnie-terranova Forum Member

  Berichten:
  955
  ik denk dat het een succes kan woorden, als deze zender van van toor inderdaad een programmering gaat aannemen als dat ze voordoen, is dit een nieuwe in rij. we hebben al tig kanalen die flauwe amerikaanse series uitzenden en tekenfilms van tegenwoordig, ik denk dat dit ook sommige oudere kijkers gat trekken. die flauwe nederlandse series zijn populairder onder de oude doelgroep dan de tal van kinderzenders die er nu al zijn.

  Ik denk dat dit een kinder zender is voor jong en oud, en dat kun je van disneychannel en de andere zendertjes niet zeggen.

  Ik heb disneychannel in het UPC gebied bekeken, echt waardeloos die amerikaanse prut..... dan heb ik liever de herhalingen van bassie en adriaan. seabert, boes, en alfred J Kwakkie, dommel, foofur etc etc etc. als we dan toch moeten kiezen
   
 2. G.bruiker

  G.bruiker Forum Member

  Berichten:
  3.309
  Voorlopig was er vandaag nergens iets te zien van de aangekondigde eerste uitzending.
  Hij zal het aan de binnenkant van zijn oogjes hebben gezien...
   
 3. vinnie-terranova

  vinnie-terranova Forum Member

  Berichten:
  955
  test-uitzendingen hoeven ook niet publiekelijk getoont te worden........ maar het klopt, als de kabelmaatschappijen geen interesse hebben, blijft het aan de binnen kan van zn ogen kijken........ en dan komt adriaan... BASSIE! BASSIE! WAKKER WORDEN!!

  Allemamaggies!!!
   
 4. funrider!

  funrider! Forum Member

  Berichten:
  138
  Voorlopig dus nog nergens op de kabel zelfs bij Caiway niet in de planning terwijl die toch vaak niet moeilijk doen met zender toevoegen.

  Las wel hier http://digitaletv.wordpress.com/2009/10/22/clown-bassie-lanceert-digitale-tv-zender-pebble-tv/ reactie van 'Danny/Monique/Nathalie'

  "
  een reactie van de redactie van pebble tv:
  Helaas moeten wij u vooralsnog teleurstellen.
  Wij zijn al zo’n anderhalf jaar met Ziggo in gesprek, en ze vinden Pebble TV een leuk initiatief, maar er zit nog niet zo veel beweging in want ze hebben andere prioriteiten en hebben geen capaciteit, zeggen ze.
  Wij hopen natuurlijk wel met de nodige publiciteit en publieksreacties Ziggo te vermurwen deze nieuwste Nederlandse kindertelevisiezender een plekje te geven in hun digitale basispakket!
  Vandaag is de Pebble TV website, http://www.pebbletv.nl, gelanceerd. Hierop kunt u al vast een voorproefje zien van de series die Pebble TV gaat uitzenden.
  Met vriendelijke Pebble groeten,
  Monique en Nathalie"
   
 5. benjenkins

  benjenkins Forum Member

  Berichten:
  45
  Zodra Pebble flink gaat betalen voor doorgifte zitten ze er direct op. Maar Pebble wil/kan dit niet. En aangezien zo ook verder totaal niets toevoegen aan het pakket komen ze er niet op. Gellukig ook maar, zo blijft er tenminste nog bandbreedte beschikbaar voor zenders die wel wat toevoegen.

  :?

  Ben
   
 6. thomas999

  thomas999 Forum Member

  Berichten:
  538
  Je komt onderhand om in de kinderzenders.
   
 7. MrDroopy

  MrDroopy Forum Member

  Berichten:
  1.256
  Je komt ook om in de zenders voor volwassenen, muziek, sport, cultuur, wetenschap etc. En laten er nou ook nog eens veel kinderen zijn die kijken... Ik zit er ook niet op te wachten maar er zijn nu eenmaal meer kijkers dan jij en ik.
  Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/15.0.015; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
   
 8. funrider!

  funrider! Forum Member

  Berichten:
  138
 9. Wesmsn

  Wesmsn Forum Member

  Berichten:
  322
 10. G.bruiker

  G.bruiker Forum Member

  Berichten:
  3.309
  Lijbrandt weet van niets...
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina