1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Door welke kabelmaatschappij word pebble tv uitgezonden

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door danny24, 28 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. hallo allemaal,

  Is het eigenlijk al bekend door welke kabel maatschappij pebble tv word uitgezonden. De website ervan is al online maar hierop kan ik het niet vinden.

  Er komen heel wat series voor de jeugd van vroeger langs, lijkt me wel leuk om weer een keer te zien, maar je zult dan net weer zien dat ziggo het weer niet gaat doorgeven.

  groetjes,

  danny

  p.s. had zelf een email gestuurd naar pebble tv en dit was hun reactie,

  Helaas moeten wij u vooralsnog teleurstellen.
  Wij zijn al zo'n anderhalf jaar met Ziggo in gesprek, en ze vinden Pebble TV een leuk initiatief, maar er zit nog niet zo veel beweging in want ze hebben andere prioriteiten en hebben geen capaciteit, zeggen ze.

  Wij hopen natuurlijk wel met de nodige publiciteit en publieksreacties Ziggo te vermurwen deze nieuwste Nederlandse kindertelevisiezender een plekje te geven in hun digitale basispakket!

  Vandaag is de Pebble TV website, www.pebbletv.nl, gelanceerd. Hierop kunt u al vast een voorproefje zien van de series die Pebble TV gaat uitzenden.
  Met vriendelijke Pebble groeten,
  Monique en Nathalie


  Dus blijkbaar heeft ziggo geen interesse hierin om dit in het pakket te nemen van hun digitale tv. Wel raar want er zullen vast en zeker nog wel wat kinderen of ouderen naar kijken. Maar ziggo is niet zo erg scheutig met nieuwe zenders erop te zetten.

  Ze zeggen dus dat ze geen cappaciteit ervoor hebben?? En voor andere zenders die er kort geleden op zijn gekomen wel?? Beetje raar toch.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 28 okt 2009
 2. Re:

  Misschien vraagt deze zender wel teveel aan Ziggo (tenslotte moet er wel inkomen komen). We weten het niet. En nu meteen de waarheid van de zender als waarheid aan te nemen.... (ook Ziggo volg ik niet meteen). Maar als de zender eenmaal is gestart (en andere maatschappijen het eenmaal doorgeven (volgens mij is er nog nergens zekerheid)) dan zal de zender wel op den duur erbij komen. Er is m.i. wel een plekje voor deze series tussen de andere kinderkanalen.

  Update: Op het UPC-forum wordt ook niets gemeld over doorgifte.
   
 3. Pebble TV is nog niet eens begonnen met proefuitzendingen, dus is het evident dat nog geen enkele kabelexploitant de zender kan doorgeven. Dat is toch niet zo moeilijk te bedenken?
  Of Ziggo (of wie dan ook) de zender gaat doorgeven weten we op dit moment niet. Het lijkt me voorbarig om dan alvast de conclusie te trekken dat dit niet gaat gebeuren.
  Ik zou niet alles wat Monique en Nathalie beweren voor zoete koek aannemen, net zo min als je alles wat Ziggo beweert klakkeloos voor waar kunt aannemen. Het is op zijn minst vreemd dat ze beweren al anderhalf jaar met Ziggo in onderhandeling te zijn terwijl ze nog geen seconde hebben uitgezonden, vind je ook niet? Het domein pebbletv.nl is al op 2 mei 2006 (!) geregistreerd, en dat duidt er een beetje op dat het hele initiatief ook na drie jaar nog steeds niet echt van de grond wil komen.
   
 4. Je hebt gelijk. 't Is inderdaad op z'n minst een klein beetje vreemd.
  Al zo lang bezig zijn met een nieuwe zender en dan nu nog niet alles op een rijtje hebben. Ik ga dan persoonlijk zeer aan het waarheidsgehalte twijfelen ...

  offtopic:
  Lees ik daar nou echt 'vriendelijke pebble groeten'?!
   
 5. http://digitaletv.wordpress.com/2009/10/22/clown-bassie-lanceert-digitale-tv-zender-pebble-tv/

  Het is dus deze zender: http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=21613

  Topic starter reageert ook daar met exact dezelfde berichten.
  Er is nog geen kabelnet bekend die de zender door gaat geven,ze kunnen dus wel met proefuitzendingen beginnen maar dat zal zich dan beperken tot internet vrees ik.

  Op: http://muziekmuseum.skynetblogs.be/post/7394501/clown-bassie-heeft--bijna--zijn-eigen-tv-stat staat te lezen dat dinsdag aangekondigd zou worden welke maatschappij het gaat uitzenden,maar dit is niet gebeurd,het ziet er uit dat clown Bassie het een beetje uit zijn duim zuigt want er is nog niemand die het door wil geven.

  Ikzelf zou liever deze zender zien :
  http://www.totaaltv.nl/?action=nieuws&id=2502
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 28 okt 2009
 6. Het is waar dat het zo kan zijn, dat ze het later alsnog gaan uitzenden. Maar waarom zouden ze zoiets in een email zetten, terwijl het misschien helemaal niet waar is wat ze zeggen.??

  En ze zijn inderdaad erg scheutig met info over de zender. Je ziet alleen maar dat ze vanaf 29 oktober willen uitzenden via digitale tv, maar ze zeggen niet door wie.

  Maar ondanks dat vind ik zoon zender toch een leuk initiatief voor de wat oudere jeugd.
   
 7. De reactie even iets ingekort, de website die vandaag is gelanceerd doet 't anders niet. Ben bang dat 't niks is en ook niks zal worden, aangzien ze al 3,5 jaar bezig zijn.
   
 8. Laat maar komen
  Pebble succes!
   
 9. Foutje in de link: http://www.pebbletv.nl

  En 3,5 jaar? kan best een hele verstandige keuze zijn, de digitale markt voor doelgroepen begint in mijn beleving nu net pas volume te krijgen.
   
 10. Mja.. die hele Bassie en Adriaan series heb je al 10.000 keer overal voorbij zien komen en worden nog steeds bij diverse zenders uitgezonden.
  Ik opteer meer voor Disney Channel dan een om zich heen naar lastige kinderen meppende clown en een acrobaat met een rollator.
  Het kan zijn dat het voor de oudere jongere leuk is om B1 en B2 weer te zien en een "drommels" en hoppa daar knijpen we weer een telefoon aan brokken,maar allememachies,voorlopig is de zender er nog niet.
  Ik denk dat van Toor dacht: alles is voor Bassie,en hoopte door het aankondigen van de zender dat alle exploitanten wel bij um op de stoep zouden staan.
  Het kantoor in Hoofddorp neemt in elk geval de telefoon niet eens op.
  Ik geloof niet dat de zender enige serieuse potentie heeft.
  Googlen levert niets anders op dan de aankondiging,maar ook in Belgie is de themazender nog niet te zien.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina