1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

37W5500 ook 'dood' naar update 1.600

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door Ro75, 26 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Wordt tijd dat we sony ook maar eens gaan bellen. Er staat geen software t.b.v. een CAM en/of Sony TV's op het netwerk.
   
 2. tssss:oyeah:
   
 3. Dat lijkt me dan een goed idee, want dit is echt wat me verteld is. Als je wilt wil ik je de gegevens van het bedrijf (het bedrijf dat dit blijkbaar namens Sony afhandelt) wel sturen.

  En dat er wat mis gaat met Sony TV's icm Ziggo DTV via CI+ module is wel duidelijk, want degene die mij belde wist dus direct al te vertellen dat er een probleem was op dat gebied, en ik had alleen nog maar de telefoon opgenomen en mijn naam genoemd.

  En voor de duidelijkheid, ik heb dus zelf niks gedaan wat met een software upgrade te maken heeft.
   
 4. verkeerde topic
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 10 nov 2009
 5. Dan wordt het inderdaad tijd dat Anoniem contact opneemt met Sony, want je wordt voorgelogen. Als er echt een update voor CAM en Sony software op het netwerk stond, zou je hier veel meer reacties zien. Bovendien zou bij een software update van de CAM er vast ook wel meldingen staan van mensen met andere merken TV's die gemerkt hebben dat de CAM ge-update is (ongeacht of dat problemen opgeleverd heeft).
  Sowieso, als ik de verschillende topics hier lees, denk ik dat de problemen met niet meer startende TV's en dergelijke eerder ligt aan de nieuwe (1.6) software van Sony, dan aan Ziggo en de CAM.

  Overigens, zo'n software update van de TV begint toch niet zomaar, maar vindt plaats als je de TV op standby zet, ook wanneer je auto-update aan hebt staan, toch?
   
 6. Contact opgenomen, Sony zal de helpdesk beter instrueren.
   
 7. Hulde
   
 8. Sony 32v5500 werkt (ook) niet meer...

  Heb sinds twee dagen ook een Sony 32v5500 die probeert op te starten maar na 3 pogingen stopt met een knipperend standby lampje (10x). Tv is nog geen 3 weken oud en was net voorzien van CI+ module. Heb dus de volle 2 dagen van digitale tv kunnen genieten, toen was het weer afgelopen :sad: Wacht nu op een monteur die aangaf dat het kan 'varieren van software tot een nieuw mainboard'. Briljant. Vraag me toch af of de techniek hier een probleem is of de software. Heb iig niets met updates zelf gedaan. Instellingen ook niet veranderd dus auto-update zal wel aangestaan hebben. Maar of dat er iets mee te maken heeft?
   
 9. Nee, dat heeft daar niet mee te maken, want er staan geen software updates voor de sony op het ziggo netwerk.
   
 10. Die van mij (37W5500) was 3 uur oud toen die op de zelfde manier verrekte. Krijg langzaam de indruk dat de Bravia toch niet zo'n topper is. :censored:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina