1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

37W5500 ook 'dood' naar update 1.600

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door Ro75, 26 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb een 40w5500 met de software verse 1.57 erop en heb sinds vandaag ook zo'n soort probleem. We hadden de digitale guide er op staan en in een keer wilde hij niet meer voor of achter uit hij deed helemaal niks meer. Hij stond toen bij ons op kanaal 150 rtl lounge. Ook bij het opnieuw aanzetten gebeurde er weinig beeld werd iets lichter van grijs kleur. Stroom er afgehaald kabels gechecked alles was ok CI+ er uit gehad tijdje gewacht en opnieuw aangezet. TV laten scannen en hij leek het weer te doen tot ik bij kanaal 150 aankom waar hij de vorige keer vast liep, nu dus nog steeds als ik daar op kom wil de hele tv niet meer moet eerst de stroom eraf minstens 5 minuten wachten en weer aanzetten. Dan heb ik alle kanalen weer behalve dus rtl lounge. Geen idee wat ik hier aan moet doen. Sony bellen? Mijn moeder had trouwens vandaag precies hetzelfde op rtl lounge alleen was het bij haar na een uur allemaal weer ok zonder er verder wat aan te doen zij heeft ook een sony 40w5500 met ci+kaart. Ik hoop dat iemand een oplossing heeft
   
 2. Ik heb een 40Z5500 met firmware 1.570 en heb hetzelfde probleem, tv liep vast (geen beeld meer en geen enkele knop op afstandsbediening werkt meer behalve de POWER-knop) op kanaal 150 - RTL Lounge. Stroom er 5 minuten af gehaald en toen deed alles het weer, totdat ik bij kanaal 501 - BBC World News kwam en weer hetzelfde gebeurde.

  Ik heb de ziggo-cam met smartcard vandaag pas aangesloten en zit dus nog in de previewperiode.

  Weet niet of dit iets met Ziggo of met Sony te maken heeft?
   
 3. 1.600EA geupdate op een 37w5500 zonder enige problemen.

  ik was eerst van 1.2 naar 1.5 geflast afgelopen maand daarna naar deze laatste geflast 2 dagen terug.


  deze laatste update duurde wel erg lang voor ie klaar was.
   
 4. Ik heb sinds gisteravond dit probleem ook, wil inderdaad niet meer reageren op de afstandbediening als de tv uit standby moet komen. Lampje wordt wel groen en beeld gaat wel aan maar voor de rest doet hij niets.

  Meer mensen met hetzelfde probleem?
   

 5. Gisteren nog een paar keer het hierboven genoemde probleem gehad op in totaal 7 zenders. Ben er inmiddels achter dat al deze zenders zich in Transport Stream 12 bevinden (Frequentie 388,000 in mijn gebied).

  Ligt dit aan de data die Ziggo over deze Transport Stream verstuurd (zie namelijk dat jema ook in het home gebied woont), of aan de huidige firmware van de Sony?
   
 6. Ik zit op frequentie 369.00 netwerk 8400. Bij mijn moeder met dezelfde tv en zelfde ci+ exact hetzelfde probleem ze woont in dezelfde woonplaats.
  Heeft er al iemand contact opgenomen met Sony of Ziggo?
  Gr Jema
   
 7. Vastlopen op o.a. RTL lounge, BBC World opgelost !

  Hallo,

  Het vastlopen van de Sony op RTL lounge, BBC world, euronews en CNBC is opgelost.

  zie http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?p=223396#post223396

  Dit staat overigens los van de andere problemen die jullie ervaren met de 1.600 het vastlopen kwam voor op alle software versie's.
   
 8. Is het bij jou ook zo dat het analoog wel werkt, en dat als je hem in analoog op standby zet dat hij dan wel gewoon uit de standby ontwaakt in analoog. Wil ik dan overschakelen op digitaal dan werkt hij weer niet. En moet ik dus de stekker uit het stopcontact halen en er weer opnieuw indoen.

  EDIT: ik krijg de tv dan wel weer aan in analoge stand maar kan dan ook niet van zender wisselen. Erg vreemd dus.
   
 9. Dat weet ik niet, maar vanmorgen heb ik 10 minuten de stekker er uit gehaald, tot nu toe geen last meer gehad. In de analoge stand heb ik niets geprobeerd.
   
 10. Ben toch stiekem wel blij om te zien dat ik niet de enige ben....

  Ik ben waarschijnlijk zo stom geweest om 'auto update' aan te laten staan. Zat vorige week TV te kijken en ineens TV op zwart. En met geen mogelijkheid meer aan te krijgen. Standby LED wordt wel groen bij het aanzetten, maar verder geen enkele reactie. Heb uiteraard stekker eruit gehaald, CI+ module eruit, TV weer aangezet enz.... Geen resultaat.

  Vandaag eindelijk met Sony gesproken. Het eerste wat de beste man zegt is 'Heeft u een CI+ module van Ziggo en dus een DTV abonnement ?' Dus ik zeg ja, zegt de man direct 'Ohh, dan ga ik een monteur voor u inplannen. Ziggo heeft nl. een software update voor de CAM module en de TV in hun DTV netwerk gezet, en die bijten elkaar. We worden platgebeld. En er is een monteur voor nodig om dat weer op te lossen. In het ergste geval moet er een printplaatje waarop een microprocessor zit vervangen worden, de monteur neemt deze mee'

  En bovenstaande is dus een quote van de Sony medewerker die mij belde.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina