1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
    Ontzet Notitie

37W5500 ook 'dood' naar update 1.600

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door Ro75, 26 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Ro75

    Ro75 Forum Member

    Berichten:
    23
    :) Monteur geweest, alles werkt weer perfect.
    Klein half uurtje werk, de hele boel gereset, leeggehaald en opnieuw geinstalleerd, nu met versie 1.5. Volgens monteurs waren er al meer meldingen mbt de 1.6... Wellicht zou Sony deze van de site halen. Advies is dus iig om de 1.600 NIET te installeren, daar deze vaak misgaat!
     
  2. mrandromeda

    mrandromeda Forum Member

    Berichten:
    34
    Gisteravond de 1.600 update geinstalleerd op een 40Z5500 zonder problemen :cool:
     
  3. EA Junk

    EA Junk Forum Member

    Berichten:
    38
    Ik heb de 1.6 firmware, afgelopen dinsdag op een 37W5500 gemikt, zonder problemen gelukkig. Voortaan toch maar eerst het forum sjekken. :idea:
     
  4. Eddict

    Eddict Forum Member

    Berichten:
    15
    en heb je nu de AutoUpdate aan of uit staan? :?:
     
  5. Jan B.

    Jan B. Forum Member

    Berichten:
    108
    Vandaag weer iets nieuws, mijn KDL 32W5500 met versie 1.600 wil vanuit de standBy niet meer opstarten. Hij moet worden uitgezet, waarna hij probleemloos verder gaat.
     
  6. Ro75

    Ro75 Forum Member

    Berichten:
    23
    Goed dat je 't zegt :mrgreen: Ga beide auto-update mogelijkheden maar uitzetten.... je weet maar nooit! :schater:
     
  7. EA Junk

    EA Junk Forum Member

    Berichten:
    38
    Ik ga de boel hier eens goed in de gaten houden. Gaan hier nie blij van wezen :cry:
     
  8. Eddict

    Eddict Forum Member

    Berichten:
    15
    beide?
    je hoeft toch maar 1 instelling ("Technical Setup"/"System Update)" te wijzigen? :?
     
  9. Dunhans

    Dunhans Forum Member

    Berichten:
    13
    Ik kreeg mijn 40w5500 ook niet meer wakker nadat ik hem in standbye had gezet vanmiddag. Moest de stroom eraf halen. Heb ook de 1.600EA erin. Groeten Dunhans.
     
  10. FullHD1

    FullHD1 Forum Member

    Berichten:
    47
    Wonderlijk op een 46w5500 geen problemen.
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina