1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo houdt vast aan HD strategie

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door rick70, 26 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. hij had het over een apparaat, geen software.
  Ik denk dat Popcorn Hour dan iets beter is.
   
 2. ach klein vergissinkje, maar een videocard met HDMI out en VLC media player en je hebt helemaal geen popcorn nodig....
  ja, voor tijdens de film zelf die je dan fijn kunt afspelen :oyeah:
   
 3. Als je de PC naast je TV in de woonkamer hebt, wel.
  Maarja, wie heeft dat?
   
 4. Dat klopt niet voor Eurosport HD.
  Voor de abonnee wordt deze zender door Ziggo zonder meerkosten geleverd, maar Ziggo zelf moet er dik voor betalen aan de firma Eurosport.
  Het is bekend dat CanalDigitaal heel lang gewacht heeft met de doorgifte van Eurosport HD wegens de hoge kosten die Eurosport vraagt.
   
 5. Ik ben helemaal eens met het beleid van Ziggo. Op den duur kijkt iedereen HD. Dan heeft Ziggo weer ruimte om geleidelijk de analoge zenders te vervangen in SD en later (over een paar jaar) weer in HD.:lol::lol::lol::lol: Dan hebben we meer zenders!
   
 6. Wat zijn we het allemaal lekker met Ziggo eens.
  Dat is ook voor het eerst. :mrgreen:
   
 7. Als ZIGGO wil dat wij niet extra moeten betalen voor HD. Waarom betalen wij dan extra voor de HD pakket / HD zenders als Discovery HD, History HD etc?? Dat hoort dan ook gratis te zijn........
   

 8. Lijkt me logisch.......
  Omdat dat het HD pakket is van ziggo.......daar betaal je voor......( ziggo is tenslotte ook commercieel)

  Maar nu is het RTL die geld wil zien, straks kom SBS die wil dan ook geld zien..... dan komt NGC en wil geld zien, dan komt pro sieben met HD en wil geld etc etc..... over 10 jaar misschien wel alle zenders standaard in HD..... dan wordt het HD abbo wel erg duur denk je niet??

  RTL is commercieel en die zenders denken alleen maar in euro's...... als alle commerciele zenders Geld willen zien voor HD doorgifte, en ziggo gaat er mee accoord. Is het hek natuurlijk van de dam...... en dat wil ook jij niet neem ik aan.

  We moeten RTL gewoon af laten knappen met hun HD, wie hoog klimt kan diep vallen........en daar kan ziggo (als grootste) voor zorgen........en zal RTL de strategie wel moeten veranderen om de komende jaren mee te kunnen blijven draaien op de markt die in ontwikkeling is.

  Kortom..... RTL gewoon links laten liggen.... lijkt me een prima strategie van ziggo.:thumb up:
   

 9. Je mist nu een deel van de disucssie, Ziggo wil niet dat wij extra gaan betalen voor HD kanalen die het zelfde zijn als hun SD zusje, bij Discovery HD, History HD en NGC HD krijg je daadwerkelijk andere kontent. Dit zijn ondanks de naam totaal verschillende kanalen dan hun SD zusje.

  Kan me goed inleven in Ziggo haar standpunt, waarom zou je extra moeten betalen voor een HD kanaal waar de content het exact eender is met de SD versie?

  Wat is overigens wel erg jammer vindt is dat het aantal HD zenders vrij minimaal is, voor de 3.95 per maand moet Ziggo toch in staat zijn om meer dan Discovery HD, History HD en NGC HD te leveren? Ik denk aan BCC HD enz...
   
 10. Zoals ik net al schreef... het gaat Ziggo vooral om de content die op de RTL kanalen wordt uitgezonden, die is exact het zelfde als de SD zenders. Wanneer je over een appart kanaal praat is het natuurlijk anders, dat zou je kunnen zien als een toevoeging. RTL HD is alleen beter beeld voor de zelfde zenders.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina