1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
    Ontzet Notitie

Zwart beeld?

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door anneke_m83, 25 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. anneke_m83

    anneke_m83 New Member

    Berichten:
    2
    Hallo!

    Wij hebben het alles-in-1-plus abonnement van Ziggo en net onze digitale ontvanger aangesloten.

    Werkt allemaal prima, alleen krijgen we bij sommige zenders (o.a Net5, Discovery, National Geographic ) alleen een zwart beeld te zien (wel programma informatie onderin beeld), zonder foutcode. Bij o.a eurosport, animal planet, mtv en tmf ook geen beeld, maar de foutcode E48, geen signaal. Die foutcode zou betekenen dat het aan de installatie ligt, maar als dat zo zou zijn, zouden we alle andere zenders toch ook niet moeten kunnen zien?
    We hebben alles al nagelopen maar kunnen niks ontdekken waar het aan zou kunnen liggen. Alles rechtstreeks aangesloten op het punt waar de kabel het huis binnenkomt, netjes volgens de handleiding en met de geleverde apparatuur van Ziggo.

    (Voordat we de digitale ontvanger geinstalleerd hebben, hebben we eerst de tv een tijdje alleen op de kabel aangesloten gehad, dus zonder digitale ontvanger ertussen, en toen deed Net5 het wel.......)

    (klantenservice geprobeert te bellen: 8 min wachttijd:?)

    Iemand hier een idee?

    Bedankt!

    Groeten,

    Anneke
     
  2. TVdigitaal

    TVdigitaal Forum Member

    Berichten:
    1.048
    Welke netwerk code/ID gebruikt u?


    In ommen moet dit 7900 zijn, als andere netwerkcode/ID gebruikt in ommen dan werken er bij u enkele zenders niet.
     
  3. Filmgek

    Filmgek Forum Member

    Berichten:
    23
    Dit probleem klinkt mij bekend in de oren...
    Heb zelf nu bijna 2 jaar vrijwel probleemloos met een Humax 9200 digitale TV kunnen kijken. Echter.... sinds een paar dagen heb ook ik een zwart beeld ( melding E 48-32 ?) bij bepaalde zenders. Kanaal 140 ( 101 TV) doet het soms prima, soms ook totaal niet en geeft dan deze foutmelding. RTL lounge geeft continu bovenstaande melding, evenals een aantal andere kanalen. Aangezien ik nu op mijn werk zit, kan ik niet specificeren welke andere kanalen dit zijn.
    BER waarde tijdens het zwarte beeld gaan over de 2000 heen....

    De meeste andere zenders zijn prima te bekijken. Iemand een idee wat er aan de hand kan zijn?
     
  4. anneke_m83

    anneke_m83 New Member

    Berichten:
    2

    Bedankt voor het antwoord! We hadden het inmiddels zelf al aangepast naar 7900, en dat heeft het probleem inderdaad opgelost. Blijkbaar is het dus bekend dat het 7900 moet zijn ipv 7800. Misschien een idee om dat ook in de handleiding etc aan te passen?
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina