1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

NBA basketball weer live op sport1

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door CHATA, 22 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ook komend seizoen is het NBA basketball weer live te volgen op Sport1. Houd voor details over uitzendtijden en data de komende tijd de website goed in de gaten. Het seizoen 2009/2010 gaat aanstaande dinsdag 27 oktober van start.

  'Sport1 is al jarenlang de thuishaven van het NBA Basketball. Het is dan ook geweldig dat we naast al onze grote Europese voetbalcompetities nu ook weer uitgebreid verslag kunnen doen van de strijd tussen de Amerikaanse basketball grootmachten', aldus Kees Jansma, directeur van Sport1. 'Ook dit jaar is Nederland weer met twee spelers vertegenwoordigd, Dan Gadzuric en Francisco Elson. Het belooft ongetwijfeld weer een mooi seizoen te worden.'

  www.sport1.nl
   
 2. Sport1 laat hier een mooie kans liggen. Veel aktieve/passieve basketballers zijn lid van sport1. 1 wedstrijd per week is voor mij genoeg om op te zeggen en weer wat dvd's te bestellen (www.pontel.com). Dan kan je gelijk je favoriete team bestellen. Ik zie het er niet van komen dat er weer 3 wedstrijden zullen worden uitgezonden, en zeker niet in HD!

  >>>>>>>>AMSTERDAM - De seizoenopening van de NBA op dinsdag 27 oktober zal rechtstreeks worden uitgezonden door abonneezender Sport 1. Het contract tussen de tv-organisatie en de NBA is inmiddels afgerond en vandaar dat de wedstrijd tussen Boston Celtics en Cleveland Caveliers dinsdagnacht live kan worden gebracht. De uitzending begint op 0:25 uur.
  Er zal in de komende maanden steeds op zondagavond een wedstrijd live worden uitgezonden. In januari komt daar een duel in de nacht van vrijdag op zaterdag bij. Verder is er wekelijks het magazine NBA Action en dagelijks het magazine NBA Live. Voor de aanvangstijden: zie www.sport1.nl
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina