1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

32V5500 'dood' door update

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door Eddict, 22 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Even onder groot voorbehoud, want ik ben geen technicus, heb ik wel een idee over jouw geval. Maar dat klopt niet bij Huisvrouw, want bij haar/hem stond de systeemupdate uit.
  In jouw geval, denk ik, dat je een update hebt onderbroken en dan is de tv definitief onbruikbaar (zie gebruiksaanwijzing). Het is nl gebeurd bij het aansluiten van een nieuwe tv. Omdat "automatische updates" de standaard instelling is bij Sony gaat de tv onmiddellijk zoeken naar updates. Die zullen er al gauw zijn bij een nieuwe tv. Toen heb je hem na even spelen uitgezet, waarschijnlijk dus toen er nog een update bezig was. En dan is de zaak kaduuk. De update zelf hoeft dus helemaal niet corrupt te zijn, maar de onderbreking maakt hem corrupt.

  Edit:
  SORRY, je verhaal helemaal niet goed gelezen: je systeemupdate stond uit. Dus mijn suggestie slaat nergens op.
   
 2. programma's zijn niet opgeslagen

  heb een soortgelijk iets met de 37W5500 icm met de Ziggo CI+
  De tv doet het nog wel, maar alleen analoog.
  Digitaal krijg ik de melding 'programma's zijn niet opgeslagen'.

  Als ik een nieuwe scan doe, wordt alles weer gevonden.
  Volgende dag alles weer kwijt...

  Eerst stond (standaard) de update-services aan. Later eens uit gezet, de scan weer gedaan, maar ook weer met hetzelfde resultaat. Na het scannen prachtig digitaal beeld, EPG, alles aanwezig. Zolang tv aan blijft staan, alles goed! Zet je 'm uit, ben ik volgende dag alles weer kwijt...

  Iemand opperde al om de tv naar de winkel terug te brengen omdat ik van Ziggo een ongewenste update heb gehad, maar die redenering klopt niet lijkt mij. TV is goed, want analoog doet ie het nog gewoon....??

  Wellicht heeft Anoniem een verklaring??
   
 3. Hi RO75,

  Zelf heb ik ook een 37W5500 en overweeg ik een CAM aan te schaffen. Jouw verhaal zet me aan het denken; misschien toch maar even wachten tot eea wat stabieler lijkt te draaien. Welke Sony-firmware gebruik je?

  gr
  Robus
   
 4. tot hiervoor draaide alles super moet ik zeggen....

  Bedacht me dat ik ook de update wel eens kon draaien op mijn tv, naar 1.600 maar tot overmaat van ramp ook bij mij de tv dood......... geen enkele reactie meer na de 100% scanupdate.....

  woensdag komt de monteur...
   
 5. Hi RO75,

  Dank voor je reactie. Had je je 37w5500 voor de 1.600-versie ook al zelf voorzien van firmware, of was dit je eerste firmwareupdate? Voorlopig zie ik maar even af van de CAM, maar ben niettemin benieuwd naar je ervaringen met de monteur. Heb je Sony zelf direct benaderd of heb je dit via de 'winkelier' gedaan?
  /edit: excuus, ik had je nieuwe post nog niet gezien; ik begrijp dat je direct met Sony contact hebt opgenomen. Ben benieuwd of ze de 1.600 versie eens tegen het licht gaan houden danwel gaan verwijderen.

  Succes woensdag in ieder geval!

  gr
  Robus
   
 6. toch wordt je meedenken gewaardeerd! :pompom:
   
 7. wow, da's mooi kl:censored:te. monteur komt iig snel bij je langs...
  ik heb van de monteur overigens 1.570 'gekregen' (weet niet of ie wist dat 1.600 er ook al was)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina