1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Eerst 10 keer ingesprek toon

Discussie in 'Telefonie - Vast' gestart door Sipke, 21 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Iedere keer als ik een telefoonnummer in toets krijg ik ca 10 keer de in gesprek toon en als ik rustig afwacht, omdat iedereen die ik bel toch niet in gesprek kan zijn, gaat de telefoon daarna aan de andere kant over en kan ik normaal bellen. Volgens Ziggo moet een reset van het modem de oplossing zijn. Niet dus. Wie heeft een idee en nog beter een oplossing?
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 21 okt 2009
 2. Zou je mij je postcode en huisnummer toe kunnen sturen in een privebericht?

  gr, Peter
   
 3. Telefonie

  Ik heb gistermiddag de overstap gemaakt naar ziggo telefonie en bent sindsdien niet meer bereikbaar. Ik kan ook niet bellen omdat mijn telefoon een bezettoon geeft. Wie herkent dit en heeft een oplossing voor me?

  bedankt.
   
 4. Is je oude lijn al uitgeschakeld ?

  Normaal is de procedure dat je eerst het modem krijgt, als dat geactiveerd is, dus als je internet werkt, zal pas de procedure om je nummer te porteren gaan lopen. Daarna hoor je een datum dat je lijn overgezet zal gaan worden. Op de afgesproken dag zal je telefoonlijn actief worden en krijg je een kiestoon te horen. Vaak kun je wel al uitgaand bellen en werkt inkomend pas vanaf de dag dat het overgezet wordt.

  Uit je bericht wordt niet helemaal duidelijk in welke fase jij zit ??
  Misschien kun je wat meer uitleggen.

  Verder kan er iets mis zijn met de telefoon aansluitingen in je huis. Om dat vast te stellen kun je het beste even een losse telefoon aansluiten direct op het modem (telefoon poort 1 en niet poort 2). Heb je dan wel een kiestoon ?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina