1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

HDTV storing

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door Senior1308, 21 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Beste mensen,

  Hedenmiddag geen Digitale zender ontvangst meer, terwijl Ziggo op internet geen storing voor Heemskerk aangeeft. Wel nog ontvangst van Analoog.
  Telefonisch geeft Ziggo wel storing aan voor mijn gebied 1967 en verderop in Heemskerk om 13:30 ook al storing bij familie 1964 Heemskerk, zowel radfio als TV.
  Om 16:10 Ned 1-2-3 digitaal te ontvangen, rest E48-36:no:
   
 2. ook storing digitale zenders

  Ik woon ook in Heemskerk en heb ook bijna geen digitale zenders meer. Alleen ned 1,2,3 en het ziggo servicekanaal. Familie op andere plek in Heemskerk hebben nog wel alles.
   
 3. Storing opgelost 21 rond 20:40
   
 4. Even een klein aandachtspunt: dat er telefonisch een bandje zegt dat er storing is, wil niet zeggen dat dat ook echt zo is. Dat bandje gaat ook aan als er een aantal mensen met dezelfde postcode vlak achter elkaar dezelfde keuze maken. Als je analoog nog wel goed beeld hebt, heb je in elk geval nog signaal en zou ik niet direct uitgaan van een storing aan de kant van ziggo.
  SonyEricssonW995/R1EA Browser/NetFront/3.4 Profile/MIDP-2.1 Configuration/CLDC-1.1 JavaPlatform/JP-8.4.2
   
 5. Dat hoeft niet maar gisteren nacht was er ook een algemene storing waarbij digitaal er uit lag maar er analoog nog gewoon beeld aanwezig was.
  Als er iets mis gaat bij het netwerkdeel dat digitale tv op het netwerk zet,kun je prima analoog hebben maar geen digitaal en ligt de storing wel degelijk bij Ziggo.
  Dus ik heb analoog,dus ik heb signaal,dus moet ik er vanuit gaan dat de storing niet bij Ziggo ligt is wel iets kort door de bocht.
  Het een sluit het ander beslist niet uit.
   
 6. Nee dat klopt, maar het komt in mijn ervaring weinig voor dat er door een storing van Ziggo slecht signaal is op dtv maar niet op analoog.
   
 7. Ik heb het 3 keer mee mogen maken,een keer was er een kapotte multiplexer waardoor er vanaf Sassenheim gewoon een complete stream niet werd weergegeven, vorig jaar ergens,en dan maandag nacht.
  In alle gevallen dus wel analoog beeld.. en 2 maanden terug jaste er iemand van het waterleidingbedrijf dwars door een kabel heen ( stom want die dingen liggen ook nog onder een soort van plastic dekentje,zo van als je dit tegenkomt,graaf dan niet door ) en toen was het goed afgelopen.
  Heb nog even staan kijken maar er sprongen geen electrontjes over :evil:
  Aangezien de hele geul toch al open lag heeft Ziggo er maar een geheel nieuwe kabel in gegooid.
  Merkwaardig.. toen hadden we geen analoog en geen digitaal :mrgreen: en een hoop mensen ook geen telefoon en internet.
  Levert misschien nog een geboortegolfje op...:pompom:
   
 8. De analoge en digitale ontvangst hebben helemaal geen invloed op elkaar, dus ook als analoog nog prima werkt kan er wel degelijk een storing aan de kant van Ziggo zijn!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina