1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Van Z3 naar Alles-in-1-Extra met Motorola?

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Hotzenwalder, 21 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Van Z3 naar Alles-in-1-Extra zonder problemen! Bravo Ziggo!

  Vorige week de aanvraag gedaan om van Internet Z3 naar Alles-in-1 Extra te gaan. Specifiek aangegeven dat we al Z3 hadden en dus een voor telefonie bruikbaar modem (Arris TM702). Krijg ik vandaag een doos van Ziggo met daarin naast een set telefoonkabels (hadden we al) ook een Motorola Surfboard 5120 modem. Volgens mij is dat een Docsis 1.x/2.x modem, dus wat moet ik daar in's hemelsnaam mee als ik naar Alles-in-1 Extra wil?

  Gevalletje van slechte administratie of... ? :?
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 24 okt 2009
 2. niets mis mee, gewoon de nieuwe activeren met de bijgeleverde code.
  en zogauw alles werkt, de oude opbergen.of opsturen.

  je zult zo gauw jouw postcode gebied geschikt is voor de HSI snelheden, weer een nieuwe opgestuurd krijgen.

  dit is de gang van zaken. verder niet nadenken.

  suc6 berrie.
   
 3. Ik mag er toch vanuit gaan dat mijn postcodegebied (2741) allang geschikt is voor de 50MB aangezien dat al maanden wordt aangeboden. Ik ga niet een werkende situatie slopen door een 'oud modem neer te zetten die ik straks weer kan inleveren voor eentje die ik al heb.

  Zoals jij het nu vertelt moet ik mijn Arris vervangen door een Motorola in de hoop dat ik dan nog de 25MB haal, terwijl ik al een DOCSIS 3 modem heb staan die tot 120MB moet kunnen.

  Ik ben overigens pas sinds augustus internet klant. De helpdesk zei dat ik mijn huidige modem moest blijven gebruiken en de Motorola kon terugsturen als alles werkte (incl. telefonie).
   
 4. Nou nee hoor, oude modem (als het goed werkt) uiteraard laten staan. met je nieuwe ED2.0 modem haal je je snelheid niet. pakket terugsturen, en ja geval van slechte administratie.

  succes.
   
 5. Gewoon je Arris 702B blijven gebruiken. telefoon inpluggen en kijken of die al werkt.
  af en toe de speedtest doen of je profiel is aangepast.
  verder veel plezier

   
 6. Ik ga er vanuit dat ze op mijn huidige modem een nieuw profiel activeren voor Alles-in-een Extra. Ze hebben nu gedacht dat we helemaal geen internet hadden ofzo, waarom ze dan voor Alles-in-een Extra een DOCSIS 2.0 modem sturen terwijl ik op mijn postcode al 50MB kan bestellen als nieuwe klant is mij onduidelijk.
   
 7. Zoals al eerder aangegeven: foutje bedankt. Je hebt al een ed3 modem, laat die lekker staan en stuur de Motorola terug.
   
 8. Vanochtend brandde het telefoonlampje opeens maar was er nog geen kiestoon. Net gebeld vanaf thuis en zowel inkomende als uitgaande telefonie werkt. Helaas is de snelheid van het internet nog blijven steken op 25MB ipv 50MB, maar misschien moet daarvoor het modem een herstart krijgen.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 23 okt 2009
 9. Het is uiteindelijk bijna geruisloos over gegaan van Z3 naar Alles in één Extra. Telefoon werkt inclusief nummerportering van KPN en snelheid is naar de 50MB. Applaus voor de goede afhandeling! :applause:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina