1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Spring soms op ATV zender

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door Loesy, 21 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Springt soms op ATV zender

  Hallo allemaal,

  Ik heb vanaf het begin van de verkoop de CI module en het bevalt mij prima. Echter heel soms start hij opeens op in een analoog kanaal. Ik moet dan even via de Guide naar een Ned1 HD zender en dan is het goed. Als het gebeurd zie ik in de Guide dat de TV staat op de zender boven de alle kanalen, boven de ned1 hd. Eigenlijk moet dat dan radio zijn maar dan is dat nederland 1, analoog. Heel vreemd. Het is niet storend hoor want het gebeurd niet altijd maar soms ineens zie ik een analoge zender bij TV opstart en dan moet ik dus even met de AB via Guide naar de DTV zenders gaan.

  Wie herkent dit?

  Ik heb een Samsung UE32B7020
   
 2. Heb dit zelf ook gehad met een recente Samsung TV.

  Wat ik toen gedaan heb is de TV een fabrieksreset gegeven, en dan bij het inlezen van de kanalen slechts voor 'digitaal' gekozen en niet voor 'digitaal en analoog'. Dan is het probleem weg, maar kan je ook niet meer naar analoge zenders kijken.
   
 3. Als je analoog en digitaal hebt ingesteld kun je met de afstandbediening tussen analoog en digitaal kiezen door twee keer op de zelfde knop te drukken bijvoorbeeld op de 1
   
 4. Nero als ik twee keer op bv 1 druk krijg je toch gewoon kanaal 11? Of begrijp ik het niet goed?

  Ik weet uberhaubt niet hoe je nu tussen analoog en digitaal kan schakelen?
   
 5. Loesy, ik weet het ook niet, maar heb je zoals Jassy meldt bij het inlezen van de kanalen voor 'digitaal' gekozen of voor 'digitaal en analoog'?
   
 6. Nee je moet dus even wachten tot hij op de zender staat en dan weer drukken zo is het bij mij ik heb een el37b650
   
 7. aims en jassy, ik heb wel allebeide zenders. Dus analoog en digitaal maar dat wil ik ook zo houden omdat er nog wel eens een storing is en dan heb ik altijd nog de analoge.

  Nero, inderdaad zeg, ik heb het geprobeert en je springt idd van DTV naar ATV als je twee keen op dezelfde zender drukt op de AB. Misschien heb ik dat onbewust wel gedaan bij een opstart van de TV. Ik hou het in de gaten. bedankt voor jullie reacties.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina