1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nog een CI+ startpakket nodig als je al een smartcard hebt?

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door elsinga, 20 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo,

  ik heb inmiddels een tijdje de Humax 5500 draaien, met een CRT eraan. Nu kijk ik naar de Samsung UE46B8000 met de bijbehorende CI+ CAM. Nu kost het startpakket 99 euro, maar ik heb al een smartcard in de Humax.

  Kan ik ook een losse CI+ CAM kopen (Caiway versie wellicht?) en gewoon een 2e smartcard aanvragen via Ziggo? Dat zou toch een paar tientjes schelen...
   
 2. Een startpakket met CI+ CAM en smartcard heeft een adviesprijs van 79 euro en is verkrijgbaar in diverse webshops. Ik zou niet weten waarom je een startpakket met ontvanger voor 99 euro bij Ziggo zou gaan bestellen als je een CI+ CAM wilt hebben.
   
 3. Dan blijft de vraag staan, een losse CI+ cam kost bij Caiway 49,- en een 2e smartcard 10 euro, samen minder dan 79,-. ;) Ik geef toe: die 20 euro kan wel eens duur zijn als je gedonder krijgt met alles los kopen, maar vandaar mijn vraag hier. :)
   
 4. De advies prijs van een tweede smartcard is tegenwoordig 30 euro. Als je goed zoekt via webshops dan kan je hier en daar de smartcard voor minder aanschaffen, maar met verzendkosten zal je waarschijnlijk in totaal weer net zoveel kwijt zijn. Een losse CI+ CAM via Caiway is vooral handig voor diegenen die al beschikken over een smartcard en deze willen gaan hergebruiken in de CI+ CAM. In dat geval houd je dus 30 euro in je zak.
   
 5. Oeps... al 30 eypo voor een extra kaart... Nou ja, dan kun je net zo goed het startpakket bij een webshop kopen inderddaad. :roll:

  Dank! :grin:
   
 6. bij bijvoorbeeld factoryprices kun je er eentje kopen voor 21,20 inclusief verzenden. Bij afhalen komt ie daar op 15,25.

  Verschil is al met al niet zo groot, dus het is de vraag of je daarvoor risico wilt lopen als eea niet werkt zoals het moeit.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina