1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

philips 32pfl7404

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door ceesboersen, 19 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hoi, Ik wil voor mijn ouders graag een philips tv van het type 32pfl7404 kopen, en gebruik maken van een cam module. Ik weet dat ziggo het nog steeds niet goedgekeurd heeft maar kan ik deze tv al kopen en voorlopig naar analoog kijken, en zodra er een goedkeuring komt kan ik deze dan eenvoudig via update van de tv binnen halen of is er ook nog een kans dat dit op dit type tv helemaal niet gaat werken. Ik lees namelijk alleen maar berichten over de 8000 en de 9000 serie.

  Bedankt vast.
   
 2. Ik heb de 47PFL7404 en met de laatste firmware werkt't voor mij al dusdanig goed dat ik niet eens echt een nieuwe firmware nodig heb om tevreden te zijn. Echt tevreden zijn hangt dus van je eigen eisen af, maar zoals de situatie nu is werkt de CI+ module in ieder geval wel.
   
 3. @Cees,

  Hier staat ook een Philips 32PF7404H/12 en die werkt in combinatie met de Ziggo CI+ CAM module. Althans, er zijn nog wel enkele issues mee.

  M'n vrouw (En ze is echt geen techneute) kan zich er prima mee redden.
  Haar oordeel over het beeld (Van HD-zenders en van Usenet gedownloade films/demofilmpjes), ik citeer: 'Prachtig!'.

  Als je er ook een CI+ CAM module bij koopt, dan heb je de volgende HD-kanalen:
  - Ned 1.
  - Ned 2.
  - Ned 3.
  - Eurosport HD.

  De bij de CI + CAM module meegeleverde Ziggo-smartcard heeft enkele weken een preview-periode. Dit houdt in dat je gedurende deze periode echt alle Ziggo zenders kunt bekijken, waaronder nog een aantal extra HD-zenders.
   
 4. Nou, dan ga ik hem denk ik maar halen. Met wat hij kan is het goed en misschien met een eventuele update nog beter. Ik wil toch een philips kopen.

  bedankt voor de reactie.
   
 5. Hier staat ook een 32pfl7404 ik ben er erg tevreden mee. de combinatie werkt goed. Er zijn wat schoonheidsfoutjes maar dat zijn voor mij geen halszaken (geen chrashes gehad, en ook geen problemen met de authenticatie). Ik heb de laatste firmware erop staan. De enige issues zijn de degenen die hierboven ook gemeld zijn. Ik ben in ieder geval al zeer tevreden met de combinatie.

  Guido
   
 6. Ik heb ook de 32PFL7404H/12 voor mn ouders gekocht en sinds vorige week de Ziggo CAM erin en het werkt als een t:censored:t!

  Was wel een gok omdat Ziggo de Philips tv's natuurlijk nog niet goedgekeurd heeft, maar ik las zoveel positieve verhalen dus toch maar gedaan. Mn vader is er heel erg blij mee :mrgreen:
   
 7. Hee ik heb een vraag. Mijn ouders hebben ook onlangs deze TV gekocht en hij past echt op de millimeter nauwkeurig in hun (‘Billy’ :)) kast. Maar dan is toch wel belangrijk om te weten, steekt deze module uit of niet?
   
 8. Neehoor. Hij steekt niet buiten de afmetingen van de tv uit. Hij steekt wel een klein stukje uit het cam-slot, maar dat is geen probleem.
   
 9. Okay thanks, goed om te weten :).
   
 10. Deze TV werkt ook met de laatste software van Philips (20-9-2009) goed. Ik had hem voor mijn moeder gekocht om haar een extra afstandsbediening erbij, te besparen.

  Wat me positief opvalt dat ie via USB heel veel afspeelt!
  JPG, MPEG1, MPEG2, en MPEG4 en DivX. Nadat ik het haar een paar keer heb laten zien, kon ze ondanks haar hoge leeftijd, deze TV prima bedienen... :)

  Ook de extra Audio-out achterop is handig om de Senheisser-draadloze koptelefoon op aan te sluiten, ivm met haar slechthorendheid.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina