1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Sony KDL-40EX1 en CAM CI+?

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door kwiep, 19 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Beste allemaal,

  Onlangs heb ik een KDL-40EX1 gekocht en tevens een Cam Ci+-kaart aangeschaft. Deze werkt niet, omdat het toestel niet gecertificeerd is. Ik heb beide helpdesken al gebeld. Sony wijst naar Ziggo en Ziggo wijst naar Sony:giveup:.

  Verder stelt Ziggo niet te weten of ze dit model nog gaan certificeren.

  Kan iemand mij zeggen of er een oplossing bestaat (bijvoorbeeld door het installeren van een update voor een ander (wel gecertificeerd) model? Zo ja welke en waar kan ik deze vinden?). De medewerker van Sony vertelde namelijk dat de tuner in het toestel ook wordt gebruikt in wel-gecertificeerde toestellen. Welke dat waren, wilde hij niet zeggen, omdat hij mij niet mocht aanraden een andere update te draaien, dan de originele voor de KDL-40EX1 (waar ik die kan vinden, is me overigens ook onduidelijk).

  gr,

  Kwiep
   
 2. Wat bedoel je precies met "deze werkt niet"? Wat werkt er dan niet en wat is de exacte foutmelding die je krijgt? Het heeft namelijk niets te maken met het wel of niet door Ziggo "gecertificeerd" zijn van de TV, maar met de vraag of jouw TV beschikt over een CI+ slot of een standaard DVB CI slot. Als dat laatste het geval is, dan mag een de CI+ CAM van Ziggo niet functioneren in jouw TV omdat Ziggo wil afdwingen dat wij alleen nog maar apparatuur met CI+ slot mogen gebruiken.
   
 3. Bij de Ziggo certified CI+ modellen heeft Sony dit expliciet op zijn website staan bij de desbetreffende modellen. Jou model heeft dit niet, dus waarschijnlijk een CI model, dat alleen werkt met de alphacrypt cam.
  Bij "instellingen mediaontvanger", optie "productformatie" zou je tv de firmware moeten weergeven.

  Hier kun je eventueel firmware vinden. Vergelijk met een Ziggo Certified model en jouw model hoe de webpagina's verschillen.
  http://support.sony-europe.com/tv/index.aspx?site=odw_nl_NL&navigationSource=wep
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina