1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
    Ontzet Notitie

Ziggo CI+ Module

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door scooby1963, 18 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. scooby1963

    scooby1963 Forum Member

    Berichten:
    8
    CI+ Module

    Heden morgen ben ik bij BCC geweest waar ik mijn CI+ module had
    gekocht.
    ik heb daar 4 mensen nodig gehad om te zien of de module stuks was of niet, aan het einde van het verhaal kwam het er op neer dat iedereen zijn schouders ophaald en naar elkaar wijst, ten eerste.

    1.Ziggo zegt: het is niet onze schuld wij geven niet meer ondersteuning dan de zenders die wij doorgeven, ga maar naar de leverancier.
    2.volgens BCC geeft Sony de schuld aan ZIGGO.

    3.BCC zegt, vandaag: ik weet het niet we hebben op het ogenblik geen nieuwe module en kunnen daarom niet testen of uw module stuk is ze hebben nu voor mij een nieuwe besteld en wacht tot deze binnen is, daarna gaan ze kijken of de nieuwe wel aangeeft in de Sony tv dat hij werkt.

    Wat een flauwe kul, normaal gesproken heeft iedere media winkel wel 1 of 2 personen die een beetje inteligent zijn op technisch gebied.En deze heren zouden toch ook moeten weten dat alle TV's die door ziggo zijn gecertificeerd ook de CI+ module moeten accepteren in ieder geval zouden deze tv's moeten aangeven of de module is geplaatst of dat hij aangeeft, bij digital setup(module is niet geplaatst).

    Maar dat ze dan doodgewoon zeggen: wij kunnen cam modules niet testen.Lijkt mij toch vrij duidelijk dat er van de 100 tv's die bij BCC staan en deze dan alle 100 aangeven dat ze cam module niet zien is het toch duidelijk dat deze stuk is.En dat het niet aan mijn tv ligt.

    Ik houd jullie op de hoogte
    Gr Dennis
     
  2. Beerma

    Beerma Forum Member

    Berichten:
    26
    Ik heb nog steeds geen digtale beeld op mijn samsung ue40b7000, m.u.v. Ned 1 hd. Op de andere zenders staat nog steeds "vervormd signaa"l. Nu denk ik dat ik eens ga vragen bij Ziggo of ze mijn abbonnement wel om gezet hebben van analoog naar digitaal. In mijn profiel staat dit wel maar is dit ook echt gebeurd. Daar alles gewoon zwart is met eerder genoemde melding.
     
  3. Beerma

    Beerma Forum Member

    Berichten:
    26
    :evil: Net met ziggo gebeld, alles is goed aangemeld en geactiveerd. Dus dat is het ook niet. Zij stelde voor om de stroom geheel van de tv af te halen, gedaan :evil::evil: ook niets. Begin toch wel moedeloos te worden. Morgen ga ik terug naar de Maxwell winkel en kijken wat zij nu voor mij kunnen doen.
     
  4. anoniem

    anoniem Cable Expert

    Berichten:
    4.086
    Ik zal zo meteen een instructie voor je maken. Met deze handleiding kunnen we beter vaststellen wat nu het echte probleem is. Nog even geduld dus. Als je vanmiddag nog een paar keer inlogt dan heb je kans dat ik je berichtje heb gestuurd.

     
  5. macdiver

    macdiver New Member

    Berichten:
    4
    Ik heb het zelfde probleem en nu blijkt het zo te zijn dat ik een samsung ue40b6000vwxxn heb en je moet een vpxxn uitvoering hebben anders werkt het niet.
    Om dit te weten te komen moest ik de tv van de muur halen en op het plaatje aan de achterkant van de tv kijken.
    Ik heb de tv gewoon bij een electrowinkel in de buurt gekocht, maar nu zeggen ze bij Expert (waar ik de module heb gekocht) dat dit een buitenlandse versie is of dat je deze serie alleen via een internet bedrijf kan kopen.
    Ik heb de tv van eind mei in mijn bezit en baal als een stekker dat ik de module niet kan gebruiken.
    Heeft iemand ervaring met dit probleem of liever nog een oplossing.

    Marcel.
     
  6. anoniem

    anoniem Cable Expert

    Berichten:
    4.086
  7. G.bruiker

    G.bruiker Forum Member

    Berichten:
    3.309
    Heb um voor alle zekerheid ff opgeslagen,heb de UE40B7000WPXXN met de laatste firmware 2005.1 van 21-09-2009 die dus ondersteund zou worden,mijn grootste probleem is dus het verkrijgen van de cam,maar weet nog niet eens of je zelf hier de zenders mee kan indelen.
    Het enige dat ik zag was dat ie de oude firmware ook bewaart zodat je die bij problemen terug kan zetten en dat vind ik wel netjes.
    Ben nog steeds aan het nadenken,heb de losse humax hd ook net,dan nog 2 samsungs,een humax ir-fox,een panasonic... welke toegevoegde waarde zou een cam hebben,met de harmony gebruik je toch een en dezelfde afstandsbediening.
     
  8. macdiver

    macdiver New Member

    Berichten:
    4
    Ik kan dit dus niet gebruiken omdat ik via plug en play de functie uitzenden niet kan selecteren.
    Dit zal volgens mij wel werken als je een andere versie hebt van deze tv.
    Nogmaals ik heb de ue40b6000vwxxn en niet de ue40b6000vpxxn.
    Ik begrijp van de verkoper van Expert dat de tv's speciaal voor ons land aangepast moeten worden omdat je anders de CAM module van ziggo niet kunt gebruiken.
    Als leek koop je gewoon een tv van het type ue40b6000.
    Later kom je pas tot de ontdekking dat er meerdere type's zijn.
    Dat maakt het allemaal wel erg lastig.

    Marcel
     
  9. Riparius

    Riparius Forum Member

    Berichten:
    3.929
    Jouw TV heeft een gewoon CI slot en geen CI+ slot. Deze TV is niet bedoeld voor de CI+ module van Ziggo. Einde verhaal.

    Vraag of je de TV mag omruilen voor een P type. Als jou is verteld dat de TV goedgekeurd was voor gebruik met de Ziggo CI+ CAM dan ben je gewoon verkeerd voorgelicht.
     
  10. anoniem

    anoniem Cable Expert

    Berichten:
    4.086
    Je hebt helaas een 'oud' model gekocht. Deze modellen zijn niet eenvoudig aan te passen. De pxxn modellen hebben een ander moederboard.
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina