1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Verdwenen berichten van ArChie

Discussie in 'Gebruikersforum - Vragen & opmerkingen' gestart door Ed, 17 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Duidelijk Commander... maar is er dan geen optie om die berichtecount vast te zetten, zeg maar: dat ie niet naar beneden gehaald kan worden, maar een vast iets is?
   
 2. Niet alleen "selectief shoppen" in mijn antwoord aub, maar even alles lezen wat ik schreef. Calimero-gedrag is niet nodig. :wink:

  Ik schreef dat er in de komende weken/maanden nog veel meer topics zullen worden geschoond. Dat gaat forum voor forum. Helaas gaat dat allemaal niet binnen een paar uurtjes en willen we dit ook niet continue gaan doen de komende weken. :giveup:
  Het gaat om complete topics en niet om losse posts. Er zullen dus van iedereen die in die topics heeft gepost oude posts gewist worden. Bij mensen die de laatste 2 jaar minder gepost hebben zal het dus straks ietsje meer opvallen.

  Er wordt dus niet domweg alles van vóór een bepaalde datum weggegooid, er wordt handmatig een scan gedaan of bepaalde oude topics nog nuttig kunnen zijn en zoja of de berichten daarin dan nog "leesbaar zijn". Sommige "wel nuttige" oude topics bevatten plaatjes die er bijvoorbeeld niet meer staan of dode links, waardoor ze niet bruikbaar meer zijn. Deze worden dan alsnog gewist.

  Dat we nu beginnen in de Digitale TV forums met de schoonmaakactie heeft als resultaat dat mensen die daar veel gepost hebben de effecten het eerste merken.

  Nee dat gaat niet. Op zich is dat ook niet zo erg denk ik. Voordeel is dat iemand die later op het forum geregistreerd is vergeleken bij de 'oude garde' (vanaf 2002) in de buurt kan komen. (mocht je het aantal posts belangrijk vinden)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina