1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Oproep: testen Software (2)

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door anoniem, 16 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Twonky

  connectie met PC om video en foto's via twonky media is erg instabiel in deze versie. Na selectie van een video werd aangegeven dat het videoformaat niet ondersteund werd. Vervolgens kan er geen connectie meer met PC gemaakt worden. Eerst TV uit/aanzetten om verder te gaan.:cry:

  zijn er andere mensen die hier ook last van hebben?
   
 2. Vanmorgen is 2 keer het onderstaande gebeurd.

  TV uit standby gehaald. via P+ van ned 1 HD naar ned 2 HD, zenderinfo (2 Nederland 2 HD) in beeld. Daarna enkele seconden zwart beeld en vervolgens gaat de tv met een PANG op standby (tenminste ik kan hem via de afstandsbediening weer aan zetten).

  Mijn pang zal wel dezelfde zijn ans de eerder genoemde plof. het was een korte felle knal, ik zou bijna zeggen een ongeplande ontlading van een spanningsopbouw.
   
 3. Waar je last van hebt is item '1' uit de lijst. Het geluid dat je hoort komt van de luidsprekers/versterker.
   
 4. Ik gebruik geen twonky maar Phililps Media Manager. Niet het meest geweldige programma maar het zat ooit bij mijn streamium device en mijn TV herkende het direct na de Wifi installatie.

  Als ik naar een directory met afbeeldingen of liedjes scroll en ik druk te snel op rechts of op play dan krijg ik de melding 'geen leesbare bestanden'. meestal als ik even wacht dan lukt het alsnog. Als ik bij foto's een andere directory kies en dan weer play. dan zie ik als eerste de laatste foto die hij uit de vorige directory had laten zien. JPG en MP3 is mij beide gelukt. Een poging met AVI (allen >100MB, allen van mijn DV camara dus zelfde codec) lukte niet. Ik heb nog geen verdere pogingen ondernomen met andere AVI's/VOBs.
   
 5. Dit herken ik heel sterk!
   
 6. volgens mij kun je de dag wel zien op de achtergrond. Via opties kun je naar de volgende dag/dagen en dan zie je de tekst veranderen naar bv. dinsdag / woensdag. De dag aanduiding zit verwerkt in het transparante achtergrond beeld v/d epg.
   
 7. M.b.t.
  2. Onzin. Is weer terug op de 7000/8000 serie sinds de laatste fw versie, dus waarom niet de 9000?
  6. De ondertiteling gaat weg en blijft weg bij volume +/-. Duidelijk een bug die opgelost moet worden.
  8. Krijg je 'gratis' bij oplossen van 6
  14. Bijna een reden om de TV terug te brengen of analoog te gaan kijken.
   
 8. Op zich ben ik het qua opmerkingen eens met mijn voorganger, echter kan ik me voorstellen dat deze punten niet zozeer van belang zijn voor Ziggo certificering. Het zijn wel algehele minpunten van de televisie, maar voor certificering moet de Ziggo CAM alleen maar goed functioneren lijkt me?

  Los van die nuancering hoop ik wel dat Philips de "grijze punten" in toekomstige software versies gaat oplossen! De 9000 serie is behoorlijk high end en daar mag je dan ook qua functioneren hoge verwachtingen van hebben...
   
 9. Het niet tonen van de now-next balk bij inschakelen van een zender is echt een minpunt van de huidige firmware van Philips voor de 9000-serie. Hoop dat dit toch weer ingeprogrammeerd wordt aangezien gebruikers van andere series deze optie wel hebben.

  De EPG van Philips is heel ongebruiksvriendelijk, te traag en zou veel beter programma's op basis van tijd kunnen weergeven. Philips zou eens naar bijvoorbeeld Sony moeten kijken, die is veel vriendelijker in gebruik.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina