1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
    Ontzet Notitie

Oproep: testen Software (2)

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door anoniem, 16 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. guidovdb

    guidovdb Forum Member

    Berichten:
    54

    Heb volumebalk op uit gezet en heb inderdaad dezelfde symptonen. Na de mute toets 2 keer te hebben ingedrukt komt ie ook weer terug.
     
  2. guidovdb

    guidovdb Forum Member

    Berichten:
    54
    Klok en ondertiteling samen in beeld werkt ook niet.
     
  3. Claude

    Claude Forum Member

    Berichten:
    34
    @guidovdb

    Heb je een Smit CAM?

    En is het authenticatiescherm (started -- success) nu verdwenen? (Eerste indruk was "lijkt" verdwenen.)
     
  4. guidovdb

    guidovdb Forum Member

    Berichten:
    54
    Ik heb een smit, ik zie het nog wel, maar dan heel kort en hij is verdwenen voor je bij wijze van spreken de groen knop hebt gevonden. Ik heb er eigenlijk ook nooit zo opgelet, maar het kwam regelmatig voorbij met de oude versie, voor mijn gevoel is het nu minder en gaat het sneller. Misschien iemand die weet hoe het te forceren, dan probeer ik het.
     
  5. kasteleman

    kasteleman Forum Member

    Berichten:
    14
    Ik heb ook de "nieuwe software op mijn 37 inch 9604 gezet (THX anoniem) icm Smit cam. Heb nog steeds geen zenderinformatie zoals door anderen ook is vermeld. Dus er verschijnt ondefined in beeld. Althans soms. Zelfs dat vaak niet eens. Wel als ik de info knop druk komt dit naar voren. Daarnaast valt mij op dat de ondertiteling bij bv SciFi pas na zo'n 10 seconden ofzo in beeld komt. Gisteren gebeurde het ook dat ik na overschakelen naar programmainfo (dus overzicht van de verschillende kanalenprogrammering) en weer terug en ik vervolgens volgend kanaal koos, mijn scherm op zwart bleef. Wel kreeg ik geluid. Nadat ik weer verder zapte en weer terug, had ik wel weer beeld en geluid.

    Dus we gaan de goede kant op, maar zijn er nog niet helemaal....
     
  6. Claude

    Claude Forum Member

    Berichten:
    34
    authentication melding


    Dank je voor de info.
    Dat betekent in ieder geval, dat de melding nog niet wordt onderdrukt.
     
  7. marchelh!

    marchelh! Forum Member

    Berichten:
    63
    Ik moet ook zeggen dat ik idd de melding ook niet meer heb gezien.
    Het gaat dan dus idd waarschijnlijk een stuk sneller en valt niet meer op.
    Het probleem wat ik met de vorige test versie heb gezien (helemaal niet meer verdwijnen van de melding) heb ik nu niet meer terug gezien.
     
  8. RobertElbertse

    RobertElbertse Forum Member

    Berichten:
    42
    Firmware 026.065.0
    - voor de installatie plaatste ik de USB-stick en schakelde de TV aan, toen home/configuratie/software update/local update. Toen werd het scherm zwart en even later kreeg ik het updating scherm. Ik dacht dat ik minimaal nog een extra scherm zou krijgen na local update.
    - als de TV aan staat moet ik 2 keer op de tiptoets 'power' drukken. pas de 2de keer reageert de TV. (structureel dus reproduceerbaar, ook all bij 026.055)
    - meestal krijg ik bij opstart eerst beeld en daarna heel kort het authentication scherm. 1 keer bleef dit scherm staan met authentication ok. pas veel later (>20sec) toen ik op de gekleurde knoppen drukte verdween het scherm, Ik weet niet zeker of dit door het knoppen drukken kwam (kan ook toeval zijn). (incidenteel, voor het eerst gezien bij 026.065)
    - SBS6 was schokkering en van matige kwaliteit, zal vanavond nogmaals kijken want het kan nnatturlijk ook aan het programma liggen.
    - 13th street heeft nu ondertiteling maar het duurt wel 5 seconden na inschakelen kanaal voordat ik de eerste teks krijg (reproduceerbaar)
    - Comedy Central Family en ere divisie live 1/2/3/4 geven continu blokstrepen (gemmiddeld >6 op ieder moment) van comedy central factory weet ik met zekerheid dat mijn vorige TV dit niet had op exact dezelfde aansluitplaats/kabel. edl1234 kijk in normaal nooit, dus weet ik niet. (structureel dus reproduceerbaar, was ook al bij 026.055)
    - achter de EPG zit geen geluid van het kanaal (structureel, reproduceerbaar, ook al bij 026.055)
    - als je in de EPG op info drukt duurt het >10sec voordat je tekst krijgt. druk je buiten de EPG op info dan komt dezelfde info direct (structureel, ook al bij 026.055)
    - nog steeds geen datum in het EPG scherm
    - Als ik op nettv klik en dan binnen 2 sec weer hierop klik wordt de zender zwart en krijg ik de melding gecodeerd programma. (structureel, niet getest in voorgaande versies)
    - Als je naar teletext gaat (welke het op alle zenders lijkt te doen) dan gaat hij pas dan alle paginas in cache zetten. Als je uit tt gaat en weer opnieuw erin gaat hij opnieuw cachen. (structureel)
    - booten duurt nog steeds >20 seconden. Uit standby komen lijkt iets sneller (gevoel) dan voorgaande firmware.

    Al met al 'voelt' het beter dan 026.055
     
  9. marchelh!

    marchelh! Forum Member

    Berichten:
    63
    Dit is zo bedoeld. Ze hebben op enige tijd een probleem gehad met het spontaan aan gaan van de TV dit bleek een probleem met het zij bediening paneel te zijn. Ze hebben toen de software aangepast dat je binnen 20 seconden (of zo) twee keer op de knopjes moet drukken voor dat hij reageerd.


    Deze heb ik niet gezien. Wel grondig getest dus.
     
  10. TNG

    TNG Forum Member

    Berichten:
    79
    Zojuist mijn TV vanuit standby aangezet, krijg de melding 'gecodeerd programma' en paar seconden later krijg ik beeld. Lijkt dus niks aan het handje, maar nog geen 2 minuten later *pof* dikke crash (met hard geluid) en een reboot....Geen idee waarom.
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina