1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Oproep: testen Software (2)

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door anoniem, 16 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. De huidige versie is 26.65.0 - niet de vorige. De testversie daarvoor was 26.64.0. Lijkt me duidelijk versiebeheer. Daar is niets op aan te merken.
   
 2. Er zijn de afgelopen periode twee versies getest, de eerste versie was versie x.64 en de tweede versie was x.65 Er zit dus wel degelijk verschil in het release nummers. Philips geeft aan dat de meeste issues inmiddels in de .66 opgelost zijn. We zullen dit gaan testen zodra de software bschikbaar komt. Een bijkomend voordeel is dat we de feedback van een grotere groep gebruikers mee kunnen nemen tijdens de volgende besluitmoment.
   
 3. ik hoop niet dat de goedkeuring afhangt van alle wensen van de gebruikers van een philips toestel .want als ik dat zo lees wil de één dit en de andere dat. zo is dat toch ook niet bij de ander merken gegaan ?
  een tv moet gewoon goed werken op ci+ en als dat niet zo is dan moet de fabrikant daar wat aan doen.
   
 4. Weet je of het de bedoeling van Philips is deze niet alleen voor de 9000 serie, maar ook voor die daaronder t/m de 5000 serie te gaan gebruiken?

  Groet,
  JW
   
 5. ik ga ervan uit dat de software gereleased wordt voor alle series.
   
 6. John, het gaat er natuurlijk om dat CI+ het gewoon goed doet. Maar volgens mij zijn zaken als harde resets, niet werkende ondertitels toch echt een bewijs van 'niet goed werken'.

  Daarnaast zijn er een aantal dingen 'industry standard'. Ze zijn niet nodig om goed tv te kunnen kijken maar iedere TV/apparaat in de industry heeft ze. Van een toestel van 1200 euro retail voor 32" mag je toch echt verwachten dat die dit ook aan kan. En dan heb ik het over functies als een goed werkende EPG, een now/next balk etc.

  Sterker nog als je de ziggo infotainments op het ziggo kanaal ziet dan legt ziggo uit dat dit voordelen zijn van digitale tv. Als ziggo mag je dan m.i. ook verwachten dat tv's met een ziggo cetificaat dit aankunnen.

  En let wel! als gebruikers moeten wij blij zij dat ziggo onze belangen behartigt want als Philips al zo arrogant met ziggo omgaat als zij (in inder geval enkele weken terug, de laatste tijd is het zo te zien beter) deden. dan zijn wij simpele gebruikers alleen maar dom koopvee waar al helemaal niet naar geluisterd hoeft te worden.

  Ik wacht liever 2 weken langer op een officiele release waarin ook de minder belangrijke dingen meegenomen zijn dan dat er snel gecertificeerd wordt en er nadien niets meer gebeurd. Tenslotte: we kunnen al digitaal kijken, sinds .058.005.
   
 7. O, ja lees ook eerst het topic door voor je vragen stelt, dan vind je de helft al. :)
   
 8. ik ben het helemaal met je eens als de teletekst en ondertiteling niet werkt dat dit opgelost moet worden .
  ci+ moet gewoon werken zoals je eerst naar analoog keek.
  ik ben ook zeer tevreden met digitaal signaal van ziggo.
  maar de ééne fabrikant geeft kwa bediening een andere prioriteit als de andere .
  zoals ik er nu tegen aan kijk is ziggo veel te snel met ci+ begonnen
  wat ik hoor en lees zijn er ook veel problemen met andere merken die goedkeuring hebben gekregen van ziggo.
  wij kunnen ons nog een beetje helpen met wat technisch inzicht.
  maar oudere mensen die gewoon een tv aan en uit wil zetten zie ik de bui al hangen .
   
 9. Nieuwe installatie

  37pfl9604 i.c.m. Neotion en nieuwste software

  Zojuist alles geïnstalleerd en alles werkt naar behoren. :)
  Ale zenders goed en EPG volledig.

  zal de komende dagen uitvoeriger testen.

  Installatie verliep zonder enig probleem. :pompom:
  Merk dat zappen trager gaat dan bij analoog, maar dat zal wel normaal zijn.

  Als ik iets moet testen, hoor ik het graag.
   
 10. 26PFL5604H/12 CAM module

  heb sinds vandaag een CI+ CAM module maaaar... niks. hij vind de digitale zenders maar dat deed hij zonder module ook al. nu met de module doet hij niet veel meer dan dat. het is een officiële ziggo module maar na de installatie van de software/firmware doet hij het nogsteeds niet. ook bij mijn opa die de nieuwe led tv van philips heeft werkt het niet. weet iemand toevallig een oplossing want ik vind het echt niet lekker om weer met allerlei kabels te werken met zo'n HD kastje wat naast mijn tv moet staan. aangezien ik na dit gehele topic te lezen niet veel verder ben gekomen vraag ik het maar gewoon en zie ik wel of iemand me verder kan helpen.
  EDIT!!: me pa had de ziggo kaart er dus verkeer om ingestopt.... OPGELOST!!:applause:


  dan ook nog een 2e vraag, heeft iemand enig idee hoe lang ze de alpha crypt kaarten nog werkende gaan houden? want anders is mijn keuze snel gemaakt want die werken WEL:!:
  Dede vraag nog wel graag te beantwoorden, we hebben nog een tv met een alpha crypt kaart. dan weten we wanneer er een nieuwe moet komen :)

  alvast bedankt,

  Sander
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 31 okt 2009
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina