1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Oproep: testen Software (2)

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door anoniem, 16 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Tot nu toe nog heel stabiel, los van eerdere opmerkingen, waaronder now/next balk.
  Wel geconstateerd, dat ondertiteling soms niet terugkomt op bijv. SciFi als info knop is ingedrukt. Om ondertiteling terug te krijgen dient dan van zender gewisseld te worden en weer terug om dan na zendertitel weer ondertiteling te krijgen.
   
 2. Na acht jaar van m'n 28PW9616 te hebben genoten is m'n oog gevallen op de 37PFL9604, maar nu alle problemen hier in deze post te hebben gelezen heb ik een beetje schrik gekregen om m'n zuur verdiende geld te ruilen voor zo'n toestel, is het echt zo'n ellendig apparaat? of valt het allemaal eigenlijk wel mee.

  NB. Ik zit er aan te denken om een HD abo te nemen bij Ziggo bij dat nieuwe toestel.
   
 3. Het valt best mee. Het is op zich een prima toestel en ik ben er erg tevreden mee. Het is nog een kwestie van de puntjes op de 'i' zetten qua software.
   
 4. Gewoon doen, prachtig apparaat, perfect beeld, goed geluid. Bij mij werkt de CAM vanaf dag 1 probleemloos, oude firmware nieuwe firmware maakt allemaal niet uit.

  Ik ben echt HEEL erg tevreden over deze TV.
   
 5. En zijn er baanbrekende beslissingen genomen? :shock:
   
 6. wanneer

  wanneer komt de nieuwe fumware onlin op de zijt van philips voor de 9000 lcd
   
 7. mensen, dit gedeelte van het forum is ALLEEN voor reacties door testers van de nieuwe betafirmware. Dus niet voor andere discussies. Daar zijn genoeg topics voor. Thanx!
   
 8. Punt 7 zit hem ook niet in een herinstallatie maar meer in het feit dat je niet per zender kunt bepalen of hij weer zichtbaar moet zijn.
  Je kunt alleen maar kiezen uit de optie alle kanalen zichtbaar en niet uit dit kanaal zichtbaar.
  Wat dan betekend dat, als je een stuk of 30 a 40 kanalen hidden hebt staan en je er een van ongedaan wilt maken(weer zichtbaar) dat je dan die andere 29 a 39 weer hidden moet maken.
   
 9. De huidige test versie .65 is niet goedgekeurd. Er is voor volgende week een .66 versie gepland, deze versie zal door Philips als commercial release gereleased worden. Wij zullen deze versie opnieuw beoordelen.
   
 10. Dat is goed en slecht nieuws dan.
  We hadden het natuurlijk allemaal al een beetje verwacht maar toch.
  Weet je ook wat er in deze 66 release, aan geplande oplossingen zijn?
  En als ik het goed begrijp wordt deze dan dus gelijk publiekelijk gemaakt.

  Ik snap trouwens niet waarom de vorige (65) ook al niet aan het publiek is gegeven. Ik heb in het verleden wel minder stabiele versies op de TV gehad welke wel publieke (commercial) releases waren.
  Dit ging dan meestal gepaard met harde resets ( 2 keer per 5 minuten).
  Ik heb die er toen ook gelijk weer af gegooid.

  Ik snap trouwens ook niets van het Philips version management, de 2 versies die wij hier ter test hebben gehad hadden exact het zelfde versie nummer. Hoe houden ze dat uit elkaar??? Je zou op zijn minst denken dat ze het build nummer in de release titel mee nemen zo dat je de bestanden uit elkaar kunt houden.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina