1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Oproep: testen Software (2)

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door anoniem, 16 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dan heb ik het helemaal verkeerd begrepen. Ik meende echt dat het INFO-knop scherm op de 9000 serie anders was dan alle andere series.
   
 2. Ik kan de bugs die al eerder genoemd zijn onderschrijven, maar heb nog geen reboots of ploffen gehad. Wel soms een authentification succesfull melding, maar vreemd genoeg niet altijd. Ook heb ik de 'verborgen zenders' bug geprobeerd, maar dat is bij mij niet aan de orde. Als ik de verborgen zenders weer zichtbaar maak (daarna moet je nog wel NOG een keer 'options' doen en dan 'afsluiten') dan zijn ze er gewoon weer. Van blokken en strepen heb ik ook geen last.

  Het enige echt grote probleem dat ik heb is dat RTL Television (Duitsland) hier geen beeld geeft? Ik heb al een keer de zenders opnieuw geinstalleerd, maar dat helpt helaas niet.

  Ik heb een 32PFL9604, meer mensen met dit probleem?

  M.b.t. de 'Archie' discussie (die wat mij betreft wat offtopic is, maar misschien wel een eigen draadje waard is); ik waardeer zijn kennis van zaken ten zeerste (zo ook op Got). Aan de ene kant heeft hij gelijk; de eisen van Ziggo zijn totaal niet duidelijk, deze firmware vertoont nog vrij ernstige tekortkomingen (waar ik vreemd genoeg weinig last van heb). Op basis daarvan zou je inderdaad kunnen stellen dat klanten deze software nog niet zouden mogen testen echter; de risico's waren voor de deelnemers duidelijk. Daarnaast heb ik sterk het idee dat deze firmware in ieder geval beter is dan wat er tot nu toe was, dus alleen maar verbetering eigenlijk.

  Los daarvan maken de eisen van Ziggo mij eigenlijk niet zo heel veel uit, zoals het nu werkt ben ik er eigenlijk wel tevreden over. Mocht een nieuwe software bijvoorbeeld het herordenen van de kanalenlijst onmogelijk maken, dan denk ik niet dat ik die ga installeren, ook al zou die wel gecertificeerd worden. Het werkt nu immers prima met deze versie (op mijn televisie tenminste).
   
 3. Ik kan dit alleen maar bevestigen. Verborgen zenders zijn terug te halen en geen blokstrepen meer.
   

 4. Balen :no: (richting Philips dan)
   
 5. Ontopic dan maar:

  met de nieuwe software:

  neotion cam en 9604 tv in de zaak, vraagt of er update is maar is er niet
  werkt prima, authentificatie sneller dan smith, ondertitels werken, wel met volume bug, dus ondertitels tijdelijk weg als volume gebruikt word.

  smith cam en 9664 tv thuis, tv werkte prima totdat zenders opnieuw gezocht werden en cam er in geplaatst werd wel authentificatie maar geen beeld op alles behalve ned1hd. Stroomstekker eruit en module er weer uit en toen werkte alles weer en nu nog steeds (na 1 dag)

  teletekst werkt prima! wel rekening houden met cachen, dus even wachten en dan is ie super snel op beide tv's

  in mijn ogen is daarmee voor de gemiddeld tot kritische klant de tv ciplus en ziggo approved. :applause:

  wel rekening houden met volume bug en epg snelheid wat nog opgelost moet worden.

  Ik zou het zo kunnen verkopen met droge ogen. We moeten wel bedenken dat door dit forum we veel meer weten over hoe en wat over philips en de mogelijkheden. Deze openheid kan ook tegen ziggo en philips werken, immers er lopen hier wat mensen rond die in mijn ogen nauwelijks tevreden te stellen zijn, en dat is jammer. We krijgen steeds meer een klaag cultuur :giveup:
   
 6. Is het overigens meer mensen opgevallen (of het is psychisch) dat de menu's veel trager zijn als je TV is afgestemd op een HD kanaal? Blijkbaar zit de TV qua resources niet echt in reserves :)
   
 7. Blijf on topic aub

  Er zijn 44 (!) offtopic en "topic-kapen" reacties verwijderd.

  Voor wie zich aangesproken voelt:
  Blijf aub on-topic en open een nieuw topic in het juiste forumdeel en "vervuil" niet bestaande discussies. Dit soort berichten zullen in de toekomst meer worden gewist.
   
 8. Ik heb meerdere malen gemeld dat ik op ieder moment van de dag continu gemiddeld 6 blokstrepen in beeld had op ComCentrFam en EreDivLive1/2/3/4.

  Gisteren zapte ik toevallig over ComCentrFam (door de slechte beeld kwaliteit was ik er al enkele dagen niet meer geweest) en warempel; zo strak als de lucht op een mooie zomerdag.

  Ik heb nu 2 dagen regelmatig gekeken en in zijn geheel geen blokstrepen meer gezien. op CCF en EDL1234.

  In de afgelopen dagen heb ik wel een keertje de smartcard uit de CAM gehaald (dus niet de CAM uit de TV) en heb ik een aanpassing op mijn abonnement laten doen (nml EDL1234 per dec schrappen). Qua bekabeling e.d. is er niets gewijzigd.
   
 9. Ik heb even snel gekeken en de volgende test gedaan: op Ned2HD en op RTL5 het optie menu geopend en de cursor op een neer bewogen.

  Bij RTL5 zie ik de cursor 9 van de 10 keer vloeiend verspringen. Bij Ned2HD zie ik minimaal 5 van de 10 keer de cursor in 2 of 3 schokjes verspringen.

  Dit was een korte eenmalige test dus ik weet niet of dit structureel is.
   
 10. @Anoniem,

  Is er al iets bekend over het eventueel uitbrengen van nieuwe Philips firmware als productie-release?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina