1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
    Ontzet Notitie

artefacts bij NL 1,2 en 3 HD

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door ArjenW, 16 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. ArjenW

    ArjenW Forum Member

    Berichten:
    145
    Ik merk sinds de introductie van de HD kanalen veel artefacts bij voornamenlijk live-uitzendingen.

    Om te testen of dit aan de bekabeling lag, heb ik de bekabeling al even vervangen -> zelfde probleem.
    Ik heb mijn Samsung 360 aangesloten -> geen probleem.
    De Cisco aangesloten in de slaapkamer (waar normaal de samsung staat) -> zelfde probleem.

    Mijn conclusie is dat dit dus aan de Cisco ligt.
    Is dit een lokaal probleem alleen in omgeving Capelle aan den IJssel (2907), of is dit een algemeen probleem van de cisco?

    Wat ik zie is dat de signaalsterkte gelijk blijft, maar de kwaliteit van het signaal valt af en toe terug naar 74%. daarna meteen weer terug naar 100%. Dit is op beide tuners. Opnames van deze zenders geven dezelfde problemen.

    Iemand enig idee?
     
  2. Derckie

    Derckie Forum Member

    Berichten:
    44
    Ik heb precies hetzelfde. Ik heb boven op zolder een samsung staan en heb totaal geen last. Beneden staat de cisco en daar heb ik om de 10 sec last van, vooral op ned 3

    Hopen dat het snel met een update verholpen wordt, want kan nu alleen maar op 73 kijken...
     
  3. ArjenW

    ArjenW Forum Member

    Berichten:
    145
    Bij mij is dit probleem ondertussen verholpen.

    Dit moet via een actie van Ziggo gebeurd zijn, want mijn signaalsterkte is ineens 95% ipv de 100% van eerder.
    Uiteraard heb ik niets veranderd, dus komt dit niet door een nieuwe kabel oid..

    Mijn vrouw zag vorige week wel iemand van Ziggo "iets" doen in zo'n kastje langs de weg, zal waarschijnlijk wel daarmee te maken hebben gehad..
     
  4. michel1965

    michel1965 New Member

    Berichten:
    1
    Cisco problemen met HD zenders

    Vrijdag is monteur van Ziggo 1,5 uur bezig geweest om storing te verhelpen:sad::sad::sad:. Alles vervangen van hoofdaansluiting tot antenneversterker aan toe. Ook buiten controle van kabel bleek signaal perfect te zijn??? Na alles gecontroleerd te hebben probeerde hij een andere Cisco uit zijn bus en wat bleek, de HD zenders werkten perfect. Dus direct de oude Cisco meegenomen en ik kon de HD zenders kijken!!:):):):) Dus bij storingen NL1,2 en 3 HD met juiste kabels moet het aan Cisco liggen!:rolleyes::rolleyes:
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina