1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
  Ontzet Notitie

Minister Plasterk wil programmaraden omvormen

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door AW78, 16 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. thomas999

  thomas999 Forum Member

  Berichten:
  538
  Het mogen dan FTA satellietkanalen zijn, Ziggo moet wel degelijk betalen voor doorgifte van die kanalen. Dat geldt ook voor infrastructuur voor de themakanalen van de publieke omroep. Of die vrij via internet te zien zijn maakt het niet goedkoper voor een kabelexploitant.
   
 2. AW78

  AW78 Forum Member

  Berichten:
  1.632
  Misschien speel ik een beetje advocaat van de duivel, maar wat heeft Ziggo er aan om de standaard kanalen ongecodeerd door te geven? Waarschijnlijk werkt het alleen maar fraude in de hand, omdat je dan geen smartcard meer nodig hebt.

  Wat betreft die 30 euro: Ik weet nog dat er vorig jaar (toen de smartcard nog een tientje was) wat mensen op dit forum de suggestie hebben gewekt elke maand een nieuwe te kopen voor de premium kanalen, dus logisch dat Ziggo ze dan duurder maakt. Als het goed is gaan die dingen ook 10 jaar mee, dus die paar tientjes maakt dan toch niet zo veel meer uit.

  Wat veel meer uitmaakt is, dat ik het idee heb dat de prijs van de decoders kunstmatig hoog wordt gehouden. In de afgelopen jaren zijn ze nauwelijks in prijs gedaald, terwijl dat voor andere electronica altijd wél het geval is.
  Net als DVD spelers zou de prijs van de eenvoudigste modellen al lang op 40 of 50 euro moeten zitten, maar dat is niet zo.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina