1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Extra smartcard activeren

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door whats85, 14 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik wil een extra smartcard registeren zodat het totaalpakket op 2 kaarten komt te staan. 1 voor de woonkamer, 1 voor de slaapkamer. Nu kan ik dat via mijn ziggo doen. Moet ik dan bij keuzepakketten het totaalpakket aangevinkt laten of niet. Wil natuurlijk niet 2 keer 9,95 euro per maand betalen. Maar als ik het niet aanvink wordt het misschien wel opgezegd.

  Weet iemand dit?
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 14 okt 2009
 2. Toevallig heb ik eergisteren mijn 3e smartcard geregistreerd (is het maximum).
  Ik was net zo verwart op de website dus heb ik maar de HD gebeld en de keuze "nieuwe producten" gekozen (4 of 5 geloof ik).
  De jongen die ik aan de lijn kreeg registreerde hem meteen en vanaf toen doet ie het goed.
  Volgende dag kreeg ik schriftelijke bevestiging binnen, goed geregeld.
  Doe maar niet via de website, dit is handiger.
  H.
   
 3. Je moet het totaalpakket aangevinkt laten, er staat immers inclusief de pakketten die je nu al ontvangt! Heb zelf Film1 en HDTV aangevraagd via de website van 'Mijn Ziggo', ik had al het Digitotaal pakket , dus die moet je aangevinkt laten, anders gaat dat het eerstvolgende niet mee. Dus, aangevinkt laten. :wink: Je krijgt vanzelf een brief met de aanpassingen.
   
 4. Oke bedankt! Het is inderdaad erg verwarrend die website. Als je nieuwe smartcards wilt koppelen zou het beter zijn om niet de optie te geven om extra pakketten aan te vragen. Gewoon alleen registreren en koppelen.
   
 5. Als je een nieuwe smartcard registreert dan staat de optie al aangevinkt met de keuzepakket die je al hebt. Mocht je eventueel nog andere pakketten willen, kan je dat aanvinken.(lekker gemaakt door preview periode). Maar je moet altijd ook het pakket aanvinken die je al hebt.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina