1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
    Ontzet Notitie

geluid niet synchroon

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door breakdance, 13 okt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. breakdance

    breakdance New Member

    Berichten:
    4
    Hallo, ik heb het probleem met mijn LE32B650 met ziggo cam module dat het geluid van ned.1-2-3 in HD niet synchroon loopt. (lipsync)
    Wat kan ik hier aan doen ?

    Alvast bedankt, Richard
     
  2. freekk

    freekk New Member

    Berichten:
    1
    Ik heb dit ook. Bijzonder irritant.
    Wanneer ik wissel van kanaal, en daarna weer terugkom op Ned 1, 2 of 3 Hc is het wat beter.

    Freek
     
  3. nero1994

    nero1994 Forum Member

    Berichten:
    17
    Met onderstaande loopt het geluid gelijk:censored:

    Om het service menu te openen zet je eerst de TV af (in standby).
    Druk dan achtereenvolgens op volgende knoppen van de afstandbediening:
    INFO - MENU - MUTE - POWER

    De TV zal nu opstarten en na enkele seconden het service menu tonen.

    Om de audio delay in te stellen doe je dan het volgende:
    - Ga met de pijltjesknoppen naar het "Control" menu en druk op de "enter" knop (ronde knop in het midden van de pijltjestoetsen)
    - Ga binnen het Control menu dan naar "SOUND" en druk weer op de enter knop

    -Nu zie je o.a. volgende instellingen:
    * Speaker Delay Normal: de audio delay van de TV speakers
    * Auxout Delay Normal: de audio delay van de analoge audio uitgang
    *Spdif Delay Normal: de audio delay van de digitale optische uitgang

    Indien je geen 100 hz gebruikt kan je deze waarden best op 50 zetten (betekent 50 ms delay). Indien je wel 100 hz gebruikt zet je ze best op 100 ms.
    Indien je dit zo instelt heb je geen lip sync problemen
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 23 okt 2009
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina